Jako většina lidí narozených do ohnivého znamení Berana je KEIRA KNIGHTLEYOVÁ (25) velmi ambiciózní. Pochází z umělecké rodiny a jistě i tento fakt přispěl k tomu, že talentovaná a krásná herečka zazářila v první filmové roli už v osmi letech.

KOMUNIKACE

Merkur v Beranu vypovídá o její komunikativní povaze, o touze předvádět se a v příznivém aspektu, konjunkci s Venuší, tvoří dobré podmínky pro uměleckou dráhu.

MUŽI

Planeta lásky Venuše je ve znamení Berana, proto lze předpokládat bujarou, veselou a smyslnou povahu. Ví se, že již v mladém věku vystřídala více partnerů, většinou hereckých kolegů.

TÁPÁNÍ V LÁSCE

Příznivě působí postavení planety Jupiter v sedmém domě partnerství. Keira tedy snad bude mít v lásce štěstí, i když Jupiter je také v negativním postavení (kvadratuře) vůči Marsu ve znamení Býka. Rovněž obávaný Saturn stojí v pátém domě milostných vztahů, her a tvořivosti v nedobré společnosti Uranu, který často signalizuje změny, rozchody a hádky. Koneckonců je zřejmé, že herečka v lásce tápe. Jako osmnáctiletá se prý při natáčení Pirátů z Karibiku bezhlavě zamilovala do zadaného Johnnyho Deppa. I další vztahy skončily rychle.

O čem horoskop vypovídá?

Z pohledu astrologie je mladá Britka komplikovanější osobnost. Ohnivý naturel jí propůjčuje nejen Slunce ve znamení Berana, ale i další plejáda planet v tomto znamení. Postavení Slunce v desátém domě kariéry předurčuje úspěch, kterého chce dosáhnout. Často jí ovšem pomáhají šťastné náhody nebo zásahy osudu. Toto postavení má mnoho slavných a vlivných osobností ze světa kultury, sportu i politiky.

Celý horoskop a více informací najdete na www.mojeastrologie.cz