Věčně zlatý slavík KAREL GOTT (71) se narodil ve znamení Raka, pod vládou Luny. Tito zrozenci bývají citliví a romantičtí a mají velkou potřebu lásky...


CTIŽÁDOSTIVOST
Postavení Slunce v 10. domě je pro kariéru jedno z nejlepších. Tito lidé bývají ctižádostiví a snaží se v životě uplatnit. Nenechávají nic náhodám. Jsou svědomití a štěstí je na jejich straně. Právě proto bývají úspěšní. V 10. domě je také Venuše (planeta lásky a krásy) v Raku. Lze tedy odvodit možný profesní úspěch skrze umění. Venuše tvoří kvadraturu k Jupiteru, což někdy přináší nekritičnost k vlastním chybám.

NÁROČNOST I NEROZHODNOST
Důležitým prvkem horoskopu je tzv. ascendent, 1. dům, který je ve znamení Vah. Je to místo, které představuje osobnost člověka (jak vystupuje a jak se jeví okolí). Váhy přinášejí šarm, diplomacii a umělecké nadání, jejich vládkyní je Venuše. Víme, že K. G. má nadání nejen hudební, ale i výtvarné. Tento ascendent přináší také náročnost a nerozhodnost. Což se mohlo odrazit i v zpěvákově osobním životě, v dlouhodobém „váhání“ se založením rodiny.

VZTAHY
Descendent, oblast partnerství (7. dům), je v Beranu. Přináší více krátkodobějších a intenzivních vztahů. Tyto jedince přitahují ohnivé a samostatné ženy. Ve vztazích nesnášejí rutinu a nudu, jinak hledají další dobrodružství a lásky. Přítomnost planety štěstí (Jupiter v 7. domě) je stabilizujícím prvkem, signalizuje dosažení štěstí a spokojenosti. Jupiter se nachází v ohnivém znamení Berana, což bývá spojeno s životním elánem, zvídavostí a chutí do života.

O čem horoskop vypovídá
Astrologický pohled na hudební legendu lze shrnout velmi stručně: představuje nám neobyčejného člověka, který dokázal vlastní pílí, pokorou a nadáním (s přispěním paní Fortuny) získat takřka půl století popularity doma i v zahraničí.

Celý horoskop a více informací najdete na www.mojeastrologie.cz