Johnny Depp: Z piráta je indián

Moment, to není žádná zpráva, na konci které se dozvíte, že Johnny Depp natáčí nový film z indiánského prostředí. Nic takového. Americký herec se skutečně stal Komančem, což na webu Indian Country oznámila členka kmene Komančů LaDonna Harrisová.
Jde o čestné členství, v rámci kterého byla Johnnymu předána v Novém Mexiku dokumentace o jeho „adopci“.

Co na to Divizna: Dává to smysl. Johnny Depp už před časem oznámil, že mezi jeho předky byly podle krevní analýzy indiáni. Zatím se mu však nepodařilo zjistit, z jakého kmene – buď prý Čerokíjové nebo Krí. Když ale projevili zájem rudí bratři Komančové, vyšel jim, zdá se, vstříc.

Švédské královské křtiny – Princeznička Estelle se narodila z lásky

Kdyby to bylo na rozhodnutí jejího dědečka, švédského krále Carla Gustafa, tahle roztomilá holčička, celým jménem Estelle Silvia Ewa Mary, by se jen tak nenarodila. Král totiž dlouhé roky nebyl spokojen s tím, koho si jeho dcera, princezna Victorie, vybrala za manžela. Zamilovala se do trenéra fitness Daniela Westlinga a o své štěstí musela bojovat. Tenhle týden byly ve Švédsku královské křtiny, takže to vypadá na opravdu dobrý konec.

Co na to Divizna: Jako sportovní redaktorka jsem se do Švédska dostala několikrát. Kvůli hokeji, na mistrovství světa v klasickém lyžování ve Falunu… Vždycky jsem obdivovala tamější královskou rodinu za jejich „normálnost“ a blízkost, na kterou své poddané pustí. Zpovzdálí celé roky držím palce nejen Victorii (která si prošla i poruchami příjmu potravy, než konečně zakotvila v náruči milovaného muže), ale taky její překrásnou sestru Madeline. A ještě něco. Jejich bratr, švédský princ Phillipe, vypadá jako z pohádky a momentálně není zadaný.

Reese Witherspoon – Akční maminka

Krásná herečka Reese Witherspoon čeká svoje třetí dítě a určitě nevypadá, že by se chovala jako zhýčkaná hvězda, kníkala na gauči a vyžadovala ve svém požehnaném stavu pozornost celého okolí. Podle fotografií, zveřejněných v průběhu týdne, je pořádně akční. Přestože už má hodně velké bříško, chodí například pravidelně hrát tenis. Na hřiště přijela na kole a po hodině hry zase odjela…

Co na to Divizna: Dvakrát devět měsíců jsem ležela na gauči, kníkala a ve svém požehnaném stavu vyžadovala pozornost celého okolí. Domnívala jsem se, že se nejspíš chovám jako nějaká hollywoodská hvězda. Ale mýlila jsem se?.

Rihanna – Hazarduje se svým zdravím

Dalo by se říct, že divoká zpěvačka Rihanna doslova tahá čerta za ocas. Uplynul jediný týden od chvíle, kdy byla hospitalizovaná kvůli slabosti a dehydrataci. Jenže místo toho, aby odpočívala, zachytili ji novináři, jak protančila celou noc v klubu Roxbury v Hollywoodu. Z nápojů pila jen alkohol – láhev šampaňského nepouštěla z ruky ani na tanečním parketu. Na to, jak jí bylo špatně z dehydratace a že jí pomohly až opakované infuze, zjevně pozapomněla. Kouřila a spát šla až brzy ráno.
O tom, že se zpěvačka chová jako „utržená ze řetězu“, informují zahraniční média už delší dobu. Vzniklo příliš mnoho příliš hodně rozdováděných fotografií.

Co na to Divizna: Nemyslím si, že by Rihanna byla ve fázi, kdy někoho poslechne. Stejně by měl ale proběhnout pokus připomenout jí, jak dopadla kolegyně z branže Whitney Houston.

((bean:1:99))