Miley Cyrus

Miley byla kdysi oblíbená jak dětmi, tak jejich rodiči. Hannah Montana byla prostě idolem, který se vždy choval správně. Jenže puberta si nevybírá a z Miley je nyní nahatá rebelka bojující proti všem a všemu. Teď rodiče doufají, že její nové klipy, ve kterých ukazuje víc, než je zdrávo, jejich dcerky na youtube neobjeví. Horkou zprávou ze světa hvězd pak je i její rozchod z přítelem Liamem Hemsworthem. Krach vztahu jí podle toho, co předvádí, vrásky na čele rozhodně nedělá. Nebo že by právě snaha co nejvíce šokovat byla její reakcí na konec vztahu? Na hudební show iHeart Radio Music Festival v Las Vegas se dvacetiletá zpěvačka předvedla jako jedna z hlavních hvězd a pozornost upoutala odvážným kostýmem a provokativní show. Oblečená jako chytrá horákyně poodhalila části těla, které bývaly kdysi určeny pouze očím jejího přítele. Chtěla tím snad dát najevo, že její osoba i tělo je zpátky v seznamovací nabídce?

Mohlo by vás dále zajímat: Jak to vypadá, když se Miley utrhne z řetězu nebo Je to hysterka?

Paris Hilton

Dědička hotelů sítě Hilton je všemi možnými anketami běžně řazena mezi nejhorší, nejvíc nesnášené, nejhloupější celebrity. Kdyby alespoň měla nějaký talent…bohužel i přes to, že nic neumí a jen mazlí svoji čivavu (tedy několik, protože je mění jako ponožky podle toho, co si bere na sebe), nacpe se všude a bulvár je jí plný. A tak už všem solidně leze krkem. Veřejnost navíc popudila i svou oblibou v pravých kožešinách.

Podívejte se: Paris a její přítel řádili

Lady Gaga

Tahle talentovaná zpěvačka provokuje nejen svým vzhledem, šílenými outfity, ale také svými kontroverzními texty. Krom toho ji hollywoodské fámy označovaly za muže. V případě Lady Gaga jsme zvyklí, že její propagace i vystupování jsou založeny na extravagantních až šokujících počinech. Dalo se tudíž očekávat, že vydání zpěvaččiny nové desky Artpop bude rovněž provázet nějaká neobvyklá kampaň. A taky že ano. Není to tak dlouho, co internet oběhly snímky, na nichž se Gaga procházela po ulicích jen v miniaturním spodním prádle a průhledném overalu. A pro ty, kdo by ze zpěvačky chtěli vidět ještě víc, natočila video, v němž cvičí úplně nahá. Ani při focení pro prestižní V magazín toho na sobě neměla o moc víc. Není to ale skutečně žádná záliba v nudismu, která z ní strhává šaty. Všechny tyto kroky mají jen jediný cíl – propagovat její novou desku, která vyjde v listopadu a jejíž název si nechala extravagantní diva dokonce vytetovat na tělo. Potom už bude asi chodit zase normálně oblečená. Tedy normálně v korzetech nebo v šatech ze syrového masa.

Mohlo by vás zajímat: I Lady Gaga se utne

Madonna

Madonna je popovou královou, ale už dlouho musí snášet kritiku. Od počátku kariéry slýchá, že neumí zpívat, provokuje, pobuřuje svými klipy i výstupy na koncertech. Jen si vzpomeňte na špičatou podprsenku nebo žhavý polibek s popovou princezničkou Britney Spears. Všechno překonala, ale stejně nemá klid. Je jí vyčítáno, že neumí stárnout a je nesoudná. My s tím ale úplně nesouhlasíme, její vzhled by jí mohla závidět kdejaká třicítka. Co se o ní ale nyní v souvislosti s drahým kovem dá říci na sto procent, je, že má zlatý úsměv. Nejedná se ovšem o žádný módní výstřelek. Věc je mnohem prostší. Madonna se nechala přemluvit od svého stomatologa, aby začala nosit rovnátka. No a královna (popová) přece nemůže mít na chrupu nějaké obyčejné dráty. Proto si zpěvačka nechala vyrobit exkluzivní rovnátka z ryzího zlata. Domníváme se ale, že je stejně brzy zahodí, jelikož rovnátka si prostě neoblíbí nikdo, a tak bylo možná škoda peněz.

Už to víte: Madonna má svého nástupce

Více o českých a zahraničních celebritách čtěte na Story.cz!