James Franco

Mezi hvězdami světového formátu „kníry“ frčí. Zvláště když jde o dobrou věc. Dokonce ženy tvrdí, že jim muži s vousy příjdou mhohem více sexy. Možná i proto tomuto trendu podlehl herec, režisér, producent a malíř James Franco, známý z filmů o Spidermanovi nebo filmu 127 hodin. Sice ho raději vidíme s dohladka oholenou tváří, ale i tak musíme říct, že v určitých chvílích mu knírek sluší.

Brad Pitt

Herec Brad Pitt snad nikdy v životě nevypadal špatně. Ať má dlouhé vlasy, šediny nebo plnovous. Jeho výhodou je, že nestárne, což potvrzuje i nadále vzhledem a skvělými hereckými výkony. I obyčejný knírek, který prozrazuje, že i letos podporuje akci Movember, z něj dělá toho dokonalého sexy chlápka. Angelina Jolie si prostě uměla vybrat otce pro své děti, že?

Ashton Kutcher

Mo si letos nechává narůst také čerstvě rozvedený herec Ashton Kutcher. O svém novém knírku mluvil také v Ellen show, kde překvapil hustým knírem tak, že se i jeho zaryté fanynky opravdu vylekaly. Brzy se ale ukázalo, že jde o vtípek a nalepený knír sundal. Pod ním rašil čerstvý knírek, který mu ale opravdu slušel. A co myslíte vy? Líbí se vám?

Tomáš Klus

Ani čeští krasavci nezůstávají s kníry pozadu. Zpěvák Tomáš Klus se do akce vrhnul rovnou po hlavě a jeho hlavní podporou je přítelkyně Tamara a dcerka. Kromě něj se rozhodli Movember podporovat také moderátor Pavel Cejnar, který se mimo jiné loni svěřil, že jeho knírek způsobuje v posteli záchvaty smíchu, pětibojař David Svoboda, herci Lukáš Langmajer a Jiří Langmajer, muzikant Jan P. Muchov či Jakub Kohák, či celá fotbalová Sparta Praha a další. A co vy? Staly se z vás Mo-Sistas a podporujete své muže v boji proti rakovině?

Mohlo by vás také zajímat: Slavní muži a jejich vztahy