Děti Jamie Olivera nezapadnou

U nás si nemůžete jen tak pojmenovat svého potomka třeba Jablko, tak jako to udělala herečka Gwyneth Paltrow. Česká pravidla totiž chrání děti před příliš kreativními rodiči. V případě jakékoli výstřednosti musíte absolvovat složitý schvalovací proces. V cizině je ovšem situace se zvláštními jmény mnohem uvolněnější. Naplno toho využil slavný britský kuchař Jamie Oliver, jehož čtyři ratolesti, které má s manželkou Juliette Norton, se jmenují následovně (volně přeloženo): Poppy Honey (Medový vlčí mák), Daisy Boo (Hučící sedmikráska), Petal Blossom Rainbow (Duhový okvětní lístek) a Buddy Bear Maurice (Kámoš medvěd Maurice). Tyhle děti v davu vážně nezapadnou…

Heidi Klum popáté maminkou

Čtyři děti stačí, drahoušku...Touto parafrází názvu známé české komedie by možná leckterá matka zhodnotila aktuální počet dětí modelky Heidi Klum. Dotyčná je ovšem, zdá se, jiného názoru. Čtyřicetiletá Heidi Klum prý čeká páté dítě, a to se svým bývalým osobním strážcem a nyní partnerem Martinem Kristenem. Z manželství se zpěvákem Sealem má už kráska syny Henryho a Johana a dceru Lou a ze vztahu s italským byznysmenem Flaviem Briatorem dceru Leni, kterou Seal adoptoval.

Lucie Benešová s Tomášem Matonohou řeší hlídání

Tomáš Matonoha dostal roli v Gymplu. Bude balit vlastní ženu Lucii Benešovou. Produkce mu svěřila roli bývalého spolužáka ředitelky Evy Lenerové. Eva je z příjezdu dávného přítele nadšená, ovšem až do momentu, kdy vyjde najevo, proč skutečně přijel. Největší nápor představuje jejich společné hraní na systém hlídání dětí. „Máme velkou plachtu na lednici a tam zaznamenávám, kdo kdy přichází, odchází, kdo hlídá. Někdy se tam lidi mění i třikrát denně, ale jen z rodiny. Třeba Lucián (16) hlídá mladší sourozence do dvou, Sára (14) do čtyř, pak přijde babička a všechny uloží do postelí. Starší děti musí pomáhat. Nejde, aby se válely a my se udřeli,“ myslí si Lucie.

Brooklyn Beckham zaskakoval za tátu

Victoria Beckham dostala cenu časopisu Harper's Bazaar. Na vyhlášení se dostavila se sympatickým doprovodem. V Londýně se udělovaly ceny pro Ženu roku časopisu Harper's Bazaar. Vyznamenání za speciální přínos britské módě získala Victoria Beckham, kterou ovšem nedoprovázel manžel, jenž má také s módou mnoho co do činění, ale syn Brooklyn. Kdy ovšem tohoto mladého muže uvidíme znovu ve společnosti, je ve hvězdách, jelikož maminka mu v průběhu večera neustále narovnávala límeček a prováděla další drobné kontroly jeho outfitu. Což ho asi muselo, jako většinu kluků jeho věku, dost otravovat. Naštěstí má ale ještě dva bratry, takže se mohou na flámech s mamkou prostřídat.

Maddox už je velký kluk!

Brad Pitt a Angelina Jolie vyvedli syna na koberec. Dvanáctiletý syn Maddox se objevil na červeném koberci se svými slavnými rodiči na galavečeru v Los Angeles, kde se o víkendu konalo udílení Oscarů za humanitární činnost. Maddoxe Angelina adoptovala coby sedmiměsíčního chlapečka ze sirotčince v Kambodži v roce 2002. Cenu Jeana Hersholta v podobě oscarové sošky Angie převzala z rukou tvůrce Hvězdných válek George Lucase. Na ceremoniál dorazila v černých šatech Versace. Také jejím klukům Bradovi a Maddoxovi to ovšem moc slušelo.

Mohlo by vás zajímat: Celebrity, které porodily po čtyřicítce