Diskutujte: Co si myslíte o stále častějších adopcích asijských a afrických dětí ze strany světových celebrit?

Katherihe Heiglová – Znovu připravena bojovat o mateřství

Zároveň s oznámením, že s manželem Joshem Kellym adoptovala druhou dceru, se herečka přiznala také k velkým problémům, které provázely první adopci. Dnes tříletá holčička Naleigh, která pochází z Jižní Koreje (osvojena slavnými rodiči byla v roce 2009 jako miminko), ji jako matku odmítala. „Musela jsem velmi tvrdě bojovat o její přízeň. Málem mi to zlomilo srdce,“ svěřila se Katherine zahraničním novinářům.

Co na to Divizna: Dobrá zpráva je, že Katherine dceru Naleigh nevrátila, když zjistila, že nejde všechno podle jejích představ. Proč se Katherine rozhodla napřed pro dvojnásobnou adopci a biologické potomky odkládá, to je její věc. „O adopci jsme mluvili ještě dřív než o vlastních dětech,“ prohlašuje stále úspěšnější herečka.

Val Kilmer – Vypasený exidol

O přitažlivosti a sexapelu se v případě dvaapadesátiletého Vala Kilmera dá hovořit už jen v minulém čase. V uplynulém týdnu se objevil na veřejnosti v New Yorku na Tribeca Film Festivalu. A valil se jako kulička. Herec známý například jako Iceman z Top Gunu by se momentálně do stíhačky nenasoukal ani náhodou!

Co na to Divizna: Nééééééééééééééééé! Chci Icemana zpět. Klidně zestárlou verzi, ale ve formě.

Justin Bieber – Fanynky ho málem roztrhaly

Pěkně horké chvilky zažil na londýnském letišti Heathrow idol teenagerů, zpěvák a herec Justin Bieber. Scény, které byly v Londýně k vidění, se podobaly legendární „beatlemanii“ (tehdy byla populární skupina The Beatles). Ječení fanynek, omdlévající ctitelky, sanitky… Justin už bez ochranky nemůže udělat ani krok. Zatímco ale Beatles většinou svižně prchali, Justin zatím nevypadá, že by se příliš bál. Když se na něj jedna plačící dívka přímo pověsila, ještě ji konejšil. Přesně tohle dělala jiná megahvězda, které padaly fanynky k nohám a do náruče – Elvis Presley.

Co na to Divizna: Tuhle si mi rozhořčeně stěžovala kamarádka, která má syna přibližně ve stejném věku jako já: „Představ si. Ondra se mi svěřil, že dostal od nějaké holky esemesku: Budu si Tě česat na Justina, miláčku. – Kdo je Justin?“ Mám lepší přehled, tak jsem jí vysvětlila, o kterou celebritu jde. Nic to ale nemění na mém pocitu, že prostě stárnu. Absolutně nechápu, co na něm ty holky mají.

Lindsay Lohan – Bude hrát Elizabeth Taylorovou

Vypadá to, že je potížistka a odsouzená feťačka Lindsay Lohan na cestě zpět z pekla. Začínají se objevovat zajímavé pracovní nabídky. Tou nejzásadnější je bezesporu role krásné herečky Elizabeth Taylorové v připravovaném filmu Liz and Dick. Natáčení začne během několika nejbližších týdnů. Lindsay je v obličeji Elizabeth skutečně trochu podobná, bude však muset nosit nafialovělé oční čočky. Takovou barvu očí, jakou příroda darovala Liz Taylorové, žádná jiná herečka nemá.

Co na to Divizna: Upřímně řečeno, jsem překvapená, že je Lindsay ještě mezi živými. Přibližně před dvěma lety, kdy vězela v nejhorších problémech, bych si tipla, že ji po některém z divokých večírků najdou předávkovanou drogami. Teď to však vypadá na nadějné kroky zpátky do života. Věděli jste, že v rámci veřejně prospěšných prací nařízených soudem omývala v márnici mrtvoly?

(Zdrojem informací v této rubrice jsou zahraniční internetové servery – především Daily Mail, The Sun, The Guardian nebo Daily Mirror.)