Drew Barrymore káže vodu a pije víno

I slavné matky chtějí své dcery uchránit od vlastních chyb. Drew Barrymore by prý své dceři nikdy nedovolila pózovat pro pánský magazín Playboy, a to navzdory tomu, že v devatenácti letech to ona sama udělala. „Ne, nedovolila bych jí to,“ řekla herečka bez zaváhání v jednom z rozhovorů a dodala: „Snažila bych se ji přesvědčit, ať to nedělá, už proto, že některá rozhodnutí, která jsem v životě udělala já, by pro ni neměla být inspirací.“ Naštěstí má ale její dcera Olive teprve necelé dva roky, a tak se Drew prozatím nemusí rozčilovat.

U Shakiry bylo veselo!

Celebrit je na světě tolik, že není dne, aby některá z nich neslavila narozeniny. A vzhledem k tempu, jakým narůstá počet talentových reality show, z nichž vždy vzejdou další známé tváře, budou se nám VIP narozeniny čím dál víc a čím dál rychleji hromadit. Každý den se tedy najde důvod k oslavě! Veselo bylo minulý týden i u kolumbijské zpěvačky Shakiry a španělského fotbalisty Gerarda Puiquého. Syn Milan, který se hvězdnému páru narodil loni 22. ledna, oslavil totiž své první narozeniny.

Beyoncé tedy netroškaří

Dvouletá dcera Beyoncé dostala k narozeninám hned dva auťáky. Cadillac a Ferrari. Zpěvačka Beyonce darovala své dceři dárek, o jakém sní každé malé dítě. Svému holčičímu pokladu jménem Blue Ivy nachystala k teprve druhým narozeninám překvapení v podobě růžového mini Cadillacu, v jakém se prohání panenky Barbie, a také zmenšeninu modrého Ferrari, jež má barvu inspirovanou právě jejím jménem. „Moc ráda bych měla víc dětí. Myslím, že moje dcera potřebuje společnost,“ svěřila se nedávno Beyoncé. V takovém případě budou ale potřebovat skutečně pořádnou garáž.

Mladistvý doprovod Cate Blanchett se neztratí

Cate Blanchett přišla na udílení cen Critics' Choice Awards se synem. Jak vyřešit pánský doprovod na společenskou událost, když žádný dospělý rodinný příslušník právě nemá čas? Jednačtyřicetiletá hvězda stříbrného plátna Cate Blanchett dorazila na slavnostní udílení cen Critics' Choice Awards se svým devítiletým synem Romanem. A klučina jednoznačně zapadnul. Rozhodně nepociťoval žádný ostych z okolních známých tváří, ba naopak, zvesela se pustil do neformální konverzace s vedle sedící Sandrou Bullock. A dost možná poklábosil i s některým z přítomných režisérů, což by mu jistě brzy vyneslo nějakou pěknou roličku.

Mohlo by vás také zajímat: Slavní muži a jejich vztahy