Diskutujte: Máte letní fotku, se kterou jste spokojená? Napište, kde vznikla, a neváhejte přihlásit se s ní do soutěže.

Cameron Diaz (40) – Pupínky na sluníčku

Půvabná Cameron Diaz, které v žilách po tatínkovi koluje i horká jižanská krev, má celoživotní problémy s akné. Hlavně během zimy spotřebuje spoustu make-upu a fotografové se od ní raději drží dál, protože je už několikrát rozzuřeně atakovala, když se snažili zachytit detaily její tváře s vyrážkou. V létě jí ale sluníčko dělá dobře, tak se Cameron častěji usmívá. Ukázat postavičku nemá problém, štíhlá je jako lunt a nedostatky žádné.

Julia Roberts (45) – Krásná maminka

Herečku Julii Roberts zdobí kromě typického nádherného úsměvu také tři děti, se kterými na plážích ráda dovádí. Dvojčátka Hazel a Phinnaeus se narodila v roce 2004, jejich bráška Henry Daniel o tři roky později. Julia se zvolna dostala do formy – především chodí běhat, na několik let se stáhla do ústraní, ale teď už zase září i na filmových plátnech.

Helen Hunt (49) – Věk je jen nic neříkající číslo

Podívejte se, jak vypadá téměř padesátnice Helen Hunt, když se pustí do surfování. Krásná postava, žádný make-up a stále přitažlivá. Hvězdě filmu „Lepší už to nebude“ se dá vzkázat s poklonou jediné: „Milá Helen, lepší už to snad ani být nemůže…“

Ivana Trump (63) – Stálice mezi smetánkou

Jasně, občas to přežene… Sem tam si bývalá lyžařka a dnes úspěšná podnikatelka na sebe obleče něco, co už se k jejímu věku nehodí. Zvlášť v létě se jí to občas podaří. Tleskáme ale dlouholeté snaze vypadat dobře a pečovat o sebe, což se počítá. Ivana porodila tři děti a byla čtyřikrát vdaná.

Jennifer Aniston (43) – Postavička k nakousnutí

„Na to, abych byla úplně štíhlá, jak se po nás v branži někdy vyžaduje, mám moc ráda jídlo,“ řekla sympatická Jennifer v jednom z dřívějších rozhovorů. Brad si sice vybral Angelinu, ale uznejte, že je teoreticky možné, že se mu vedle dnes již velmi štíhlé partnerky může po oblém zadečku exmanželky Jennifer občas zastesknout?.

Máte hezkou letní fotku a je vám 35+? Přihlaste se do soutěže "Žena léta 2012"