Diskutujte: Považujete povolání osobního strážce za atraktivní? A funguje tak váš vlastní partner alespoň trochu?

Heidi Klum a Martin Kristen – Jsme teprve na začátku

Když zpěvák Seal před časem obvinil svou manželku, že mu byla nevěrná s bodyguardem Martinem Kristenem, modelka se prudce ohradila. Seal se nakonec omluvil, žádné důkazy, zdá se, nikdy neměl. Teď se ale ukazuje, že musel minimálně cítit mezi Heidi a Martinem vzájemné sympatie. Modelka sedm měsíců po rozchodu se Sealem přiznala začínající vztah s bodyguardem v televizní show moderátorky Katie Couric. „Ani nevím, jestli se to dá vztahem přímo nazvat,“ poznamenala, ale pak dodala: „Všechno je v začátku a já zatím nevím, jak se to bude vyvíjet.“
Na adresu Martina Kristena však nešetřila chválou. „Doprovází naši rodinu čtyři roky. Staral se o všechny z nás a dokáže se postarat i o všechny čtyři děti najednou. Svěřila bych mu jejich život, je to úžasný muž, který nám ohromně pomohl. Teď se poznáváme z úplně jiné strany.“

Co na to Divizna:
Bodyguard, který se nesloží ze čtyř dětí? Neodolatelná kombinace?

Kim Kardashian a Shengo Deane – Líbačka i postelová scéna

Z fotografií a záběrů z ložnice, které loni unikly na veřejnost, neměla herečka a zpěvačka Kim Kardashian žádnou radost. Prozradily sice krátký, o to však vášnivější románek s australským bodyguardem Shengo Deanem. Paparazzi je dokonce zachytili přes okno spící společně v jedné posteli. Jak se vztah rychle rozhořel, tak rychle pohasl.

Co na to Divizna:
Kim ještě před skandálem napsala o Shengovi na sociální síť, že je: „temný, vysoký a má sexy australský přízvuk.“ Pak neodolala.

Scarlett Johansson – Bulharský krasavec na jachtě

Je to jen několik týdnů, kdy svět obletěly snímky rozvedené herečky Scarlett Johansson, kterou na jachtě u sicilského pobřeží zjevně rozmazloval svalnatý krasavec. Kromě toho, že jí ustavičně pečlivě mazal záda, lehávali bok po boku na přídi a opalovali se. Jeho jméno zatím médiím uniká, ale jde o téhož muže, který herečce před časem při natáčení zachránil život, když se pod ní splašil kůň „Můj bodyguard je muž na prvém místě, bez něj už bych tady nebyla,“ nechala se herečka slyšet.

Co na to Divizna:
A pak že je romantika na vymření… Splašený kůň, krásná herečka, pohotový bodyguard... Ach jo.

Anastacia a Wayne Newton – Románek a krátké manželství

On jí před oltářem v roce 2007 sliboval, že ji bude chránit navždycky. Ona po třech letech manželství řekla, že už ho nepotřebuje. Zpěvačka Anastacia se vdala za svého osobního strážce s čokoládovou pletí v dubnu 2007 v Mexiku. Za tři roky však ve společném prohlášení uvedli, že mezi nimi panují neslučitelné rozdíly. Pár naštěstí neměl děti – Wayne už otcem byl, z předchozího vztahu se mu narodili dva synové a Anastacia v té době po žádných potomcích netoužila.

Co na to Divizna:
Na rozdíl od některých jiných bodyguardů zklamaný Wayne nevydal žádné špinavé paměti. To se cení vysoko.

Princezna Diana a Barry Mannakee – Druhý milenec v pořadí

Barry byl vůbec prvním mužem, v jehož náručí hledala nešťastná britská princezna útěchu. Vztah Barryho a Diany nevydržel nápor princezniny lásky, která by se dala nazvat až posedlostí. Byly dny, kdy mu zatelefonovala i stokrát denně. Barry zahynul za tragických okolností v roce 1987, rok po rozchodu.

Co na do Divizna:
Přečtěte si neuvěřitelné podrobnosti Dianina životního příběhu a pochopíte, proč s Dianou nemohl vydržet žádný muž.

Mimochodem… Věděli jste, že Diana vážně uvažovala o tom, že přijme roli v pokračování trháku Bodyguard a po boku Kevina Costnera vystřídá zpěvačku Whitney Houson? Od nápadu k realizaci se však nestihlo přikročit.