KDO ULOVÍ KATIE HOLMES? BÁJEČNÁ TCHYNĚ!

Hollywoodská superhvězda dohazuje exmanželce Toma Cruise svého syna. Katie Holmes se svěřila své přítelkyni Meryl Streep, že by ráda přivítala ve svém životě nového muže. A protože děvčata jsou skutečně dobré kamarádky, Meryl se pokusila dohodit Katie svého syna Henryho. Ukázala jí jeho fotku a jemu dala její číslo. A je dost možné, že to klapne. Po několika textových zprávách se totiž Katie a Henry dohodli, že si vyjdou na rande. Bývalá manželka Toma Cruise by tím získala vedle partnera i tchyni, se kterou by zaručeně vyšla.

LADY GAGA VYVRACÍ FÁMY O ROZCHODU

Lovestory pokračuje. Je to doopravdy, nebo jen na oko? Zatímco Michael Douglas a Catherine-Zeta Jones prý svoje soužití po několika pokusech o smír už nadobro rozpustili, výstřednice Lady Gaga a její partner Taylor Kinney potěšili na večírku po udílení Zlatých glóbů všechny své fanoušky tím, že dorazili ruku v ruce. Vyvrátili tak mediální spekulace o tom, že se rozešli. Samozřejmě to ale může být jen trik, kterak utnout fámy a nájezdy novinářů a rozejít se v klidu, bez povyku zvenčí. Když totiž vaše soukromé trable přetřásá bulvár, na pohodě vám to rozhodně nepřidá.

SESTRA KATE MOSS JAKO BY JÍ Z OKA VYPADLA

Tyhle holky mají zkrátka modeling v genech! O supermodelce Kate Moss je známo, že lovci krásek ji objevili jako čtrnáctiletou náhodně na letišti, díky čemuž měla Kate na mnoho let postaráno o hvězdnou kariéru a pohádkové příjmy. Taky o pár skandálů a problémů, ale to už byla jen její vina. Nicméně momentálně stoupá na modelingovém nebi hvězda její šestnáctileté sestry Lottie, která jako by mladé Kate z oka vypadla. Kéž by se jí podařilo vyvarovat se sestřiných chyb a proplula životem bez pobytu v odvykacích zařízeních...

PROČ SE VICTORIA BECKHAM ZTRÁCÍ PŘED OČIMA

Madonna, Gwyneth Paltrow a Victoria Beckham – tyhle tři dámy jedou stejný fitness režim sestavený osobní trenérkou Tracy Anderson. Odborníci ovšem varují, že tento devadesátidenní program je extrémně nebezpečný. Při jeho praktikování hrozí nedostatek životně důležitých živin a je tak náročný, že by mohlo dojít i k poruchám příjmu potravy! Zatímco obvyklá doporučená denní dávka kalorií je 2 000 pro ženy a 2 500 pro muže, Dynamic Eating plán slečny Andersonové nutí jeho příznivce přijímat pouze 500 kalorií za den. Jejich jídelníček se bude skládat především z ovoce, zeleniny, ovocných šťáv a pyré. Program zároveň doporučuje jednu hodinu intenzivního cvičení šest dní v týdnu. Takže vy to nezkoušejte!