Diskutujte: Které zahraniční nebo domácí celebrity vás nejvíc zajímají?

Tedy VŠECHNO vám ani sem ani napsat nemůžeme – Vybíráme jen pár střípků převážně pro pobavení, které by vás mohly zajímat. A přidáváme vlastní pohled na věc, se kterým souhlasit můžete, ale rozhodně nemusíte.

Příští pátek (a všechny nejbližší další pátky) vám zajímavosti ze světa celebrit nabídneme znovu.

Charlize Theronová – Další maminka bez těhotenství

Oscarová herečka Charlize Theronová (36) si podle deníku US Weekly pořídila chlapečka, kterému dala jméno Jackson. Inspirovaly ji jiné slavné kolegyně, které přistoupily k adopci. Je to první miminko, které bude půvabná blondýnka vychovávat a tenhle důležitý životní krok pořádně oslavila v restauraci Soho House v Hollywoodu. Ke stolu si pozvala kamarádky – herečku Katie Holmes a stylistku Leslie Fremar.

Co na to Divizna: Je dobře, že má Charlize chlapečka a tak se snad nebude příliš radit s Katie Holmes o výchově. Katie totiž svoji dceru Suri obouvá do střevíčků na podpatku a za její oblečení utrácí miliony dolarů. Místo toho, aby už velkou slečnu odnaučila nosit dudlík. A to jen namátkou! Snad Charlize, Která je po rozchodu s irským hercem Stuartem Townsendem(39) sama, časem sežene rozumnějšího otce, než je fanatický scientolog Tom Cruise, manžel Katie Holmes.

Jennifer Anistonová – Vezmi si mě do konce roku

V bulvárním deníku Daily Mail se objevila zpráva, že herečka Jennifer Anistonová (43) dala svému o tři roky mladšímu příteli Justinu Therouxovi svatební ultimátum. Do konce roku by prý ráda byla pod čepcem. Alespoň o tom prý žertovala před svými přáteli. O hodně vážněji pak údajně prohlásila, že Justin je „Ten pravý“. Že by konec dlouholetého hledání někoho, kdo by z jejího srdce vystrnadil bývalého manžela Brada Pitta? Ještě před dvěma lety Jennifer přiznala, že Brada bude milovat navždycky. A teď naštěstí s Justinem znovu rozkvetla.

Co na to Divizna: Řekla bych, že po takovém ultimátu by vyděšeně hodil zpátečku úplně každý muž Jennifer Nejeniffer. A protože jsou ti dva pořád spolu, podezírám kolegy novináře z nepodložených spekulací. Že to slavný pár ale se vztahem myslí vážně, je dost patrné z něčeho úplně jiného – pořídili si štěně (kříženec boxera a pitbula se jmenuje Sofie). Očividně plánují společnou budoucnost.

Arnold Schwarzenegger – Synové z divokých vajec

Svalouš Arnie aby jen trnul, co jeho téměř dospělí synové kde utrží za zranění. Tentokrát se přerazil osmnáctiletý fešák Patrick, starší z jeho dvou synů (ještě má dvě dospělé dcery a syna se služebnou). Na lyžích při výletu do Sun Valley si mladík způsobil tržnou ránu na pozadí, kterou spravilo pár stehů. Zraněním se hned „pochlubil“ na sociální síti Twitter a komentoval svůj pád jako „malou nehodu na lyžích, sotva pár odřenin na zádech a na zadku“. Zdá se, že je tvrďák po tatínkovi.

Co na to Divizna: Já minulý týden nespadla na lyžích v Sun Valley, ale na šumavském Špičáku – následky pádu mírnější, ale krev tekla taky… Sebrala mě jedna starší lyžařka a obě moje děti. Rozhodně nehrozilo, že by mě někdo horempádem nakládal na skutr, zafixoval páteř límcem a nasadil mi kyslíkovou masku jako Patrickovi Schwarzeneggerovi. Z toho se dá soudit, že sebou seknul asi zgruntu. A navíc… Slavné jméno dělá svoje. V létě se doslova přizabil pro změnu jeho mladší bratr Christopher. Při surfování si vážným způsobem poranil plíce.

Gillian Andersonová – Jsem bisexuálka

Hvězda seriálu Akta X herečka Gillian Andersonová (43) přiznala v rozhovoru pro týdeník Out, že na vysoké škole udržovala dlouhodobý milenecký poměr s dívkou poté, co se přestěhovala z Londýna do Ameriky. Zároveň připustila, že ve vztazích experimentovala s vícero dívkami. „Nemohu o sobě stoprocentně říct, že mě přitahují pouze muži,“ tvrdí otevřeně. Proč právě coming-out teď, kdy je spokojenou maminkou tří dětí, o tom se můžeme pouze dohadovat.

Co na to Divizna: A vy jste si snad někdo mysleli, že Sculleyová nemá žádná vlastní Akta X?

(Zdrojem informací v této rubrice jsou zahraniční internetové servery – především Daily Mail, The Sun, The Guardian nebo Daily Mirror).