Robert Pattinson

Herec Robert Pattinson prohlásil v jednom televizním rozhovoru, že ho nijak neobtěžuje, když trošku zapáchá. Doufáme sice, že si dělal legraci, ale kdo ví...Navíc mu prý ani trochu nevadí nepořádek. Ještě pořád se vám líbí?

Brad Pitt

Co žije Brad Pitt s Angelinou Jolie, jeho pohled na svět se změnil. Nejen že často pomáhá a dává peníze charitě, staví školy v Africe a podobně, ale také myslí na životní prostředí. Nepoužívá totiž deodoranty, protože škodí planetě a údajně přispívají ke stárnutí pokožky. Co tomu říkáte?

Meg Ryan

Nejen muži, ale i slavné ženy někdy nepoužívají tak běžnou (a potřebnou) věc jako je antiperspirant. Už řadu let přípravky proti pocení nepoužívá ani herečka Meg Ryan.

Leonardo DiCaprio

Halíře dělají talíře, tak možná by se dalo vysvětlit, proč i hvězdy s milionovými příjmy šetří vodou. Mezi takové patří slavný americký herec Leonardo DiCaprio, který se kvůli šetření vodou prý sprchuje nanejvýš dvakrát týdně. Dá se tomu věřit?

Zac Efron

Snad nejčistotnější z našich špindírek je herec Zac Efron. Myje se pravidelně, jeho nedostatkem je snad jen nošení špinavých věcí. Jedny džíny bez vyprání herec nosí prý dokonce osm týdnů. A pak je nejspíš rovnou vyhodí.