Spekuluje se o tom, že to bude holčička. Na jedné z oficiálních akcí se totiž Kate přeřekla. Brala si do ruky plyšáka od malé holčičky a poděkovala slovy: "Vezmu ho pro svoji dce...". Sice nedořekla, ale spustila lavinu spekulací třeba o tom, jak se bude dítě jmenovat. Britové si na to sázejí a favorizují vedle Elizabeth pochopitelně také jméno Diana.

Ostatně máme spoustu podrobností na téma, co královské dítě i rodinu čeká.

Termín porodu připadá na polovinu července. William se k němu chystá, ale to je jen jedna z mála informací, které pronikly na veřejnost. Chystají se velká bezpečnostní opatření, proto si na fotku miminka asi delší dobu počkáme.

Zato snímků těhotné Kate je překvapivě hodně. Nakonec nemusela zůstat doma ležet, jak se zkraje předpovídalo - začátek těhotenství byl docela dramatický kvůli neustávajícím nevolnostem. Pak se ovšem vévodkyni udělalo dobře a jen o pár týdnů později strávila mrazivé odpoledne se skauty. Otevírala školy, navštěvovala charitativní zařízení a ještě pár týdnů před porodem pokřtila loď.

Slušelo jí to nesmírně, ve fotogalerii se jejími těhotenskými modely můžete inspirovat. Nenechte se zmást. Kate nenosí šaty za horentní sumy, často se obléká v konfekci. Jediný problém je, že všechno, co si vezme na sebe, je minimálně v Británii za pár hodin vyprodané.

Mohlo by vás zajímat: Dieta vévodkyně Kate. Co všechno si z ní můžete vzít.