CHRIS EVANS GYMNASTOU

Nejsou svaly jako svaly. Jak získat jaksi přirozený svalnatý look, to vám poradí "Kapitán Amerika" Chris Evans! Jako Kapitán Amerika musel herec Chris Evans vypadat ve filmu svalnatě, ale producenti požadovali, aby jeho muskulatura nepůsobila, jako že je vytvořená činkami, nýbrž aby hrdina vypadal šlachovitě a realisticky. Místo posilovny tak musel dvaatřicetiletý herec mazat do tělocvičny na gymnastické nářadí. „Snažili jsme se cvičit víc gymnastiku. Třeba trénovat na kladině,“ přiblížil Chris v jednom z rozhovorů svou pohybovou přípravu. Toto téma pak zakončil velice vtipně: „Také jsem musel nacvičit celou sestavu se stuhou.“

RONALDO ŠLAPE NA PATY BECKHAMOVI

Portugalský hřebec Cristiano Ronaldo se předváděl na japonském veletrhu krásy. Módní i kosmetické firmy sahají po sportovcích stále častěji. Nejlepší střelec portugalské fotbalové reprezentace nevítězí jen ve fotbale, ale také v anketách o nejkrásnější a nejpřitažlivější muže planety. Nafotil například reklamní kampaň pro spodní prádlo Armani. Svůj kladný vztah ke kosmetice a zkrášlovacím novinkám demonstroval Ronaldo i na japonském veletrhu krásy v Tokiu. Jak je vidět, uplatnění v tomto odvětví přestává být výsadou Davida Beckhama. Ten je sice stále nejžádanějším mužem, který z fotbalového trávníku přehopsal přímo před objektivy módních fotografů, ale třeba právě takový Ronaldo má také našlápnuto slušně.

RAMBO JE STÁLE VE FORMĚ

Sylvester Stallone strká do kapsy i o generace mladší muže. Legendární Rambo je zkrátka stále ve formě. Vyfešákovaný v černé sportovní soupravě dorazil Stallone na losangeleské letiště, odkud pracovně cestoval do Paříže. "Fly to Europe!" napsal k této fotografii na svůj profil na sociální síti. Osmašedesátiletý herec je pořád v takové formě, že by si klidně troufl natáčet další pokračování kultovního Ramba a s přehledem se svou kondicí strčí do kapsy o generace mladší muže. Mužská část populace totiž, ke smutku všech žen, v poslední době příliš nedbá o to, aby si udržela kondici a figuru i ve středním věku. Pánové mají pocit, že k atraktivitě stačí bohatství a moc a svůj vzhled tak trochu zanedbávají. Nezbývá pak, než vzdychat nad fotkami právě takových krasavců, jako je Stallone.

MLADÝ SCHWARZENNEGER SE MOC NEPOTATIL

Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. No ale někdy se přece jen odkutálí kousek stranou. A pak to vypadá asi takhle. Nejstarší syn Arnolda Schwarzeneggera se moc nepotatil. Snem Patricka Schwarzeneggera je totiž uchytit se nikoli na stříbrném plátně, ale v modelingu. Novou kampaní na sluneční brýle Tom Ford, v níž pózuje spolu s modelkou Gigi Hadid, je svému cíli o dost kroků blíž. Dvacetiletý student univerzity v Kalifornii se ale od tatínkovy kariéry neodchýlil tak docela. Občas si najde čas i na drobnější role ve filmech. Loni se například objevil s Adamem Sandlerem v komedii Machři 2.