EVA MENDES POSLECHLA MUŽE A HODINY

Herecká dvojice Ryan Gosling a Eva Mendes očekává už za dva měsíce narození svého prvního potomka. Bylo načase! Čtyřicetiletá herečka Eva Mendes je již v sedmém měsíci těhotenství. S Ryanem Goslingem pro ně bude rodičovství premiérou, i když jednou si tuto roli již společně zkusili nanečisto ve filmu Za borovým hájem z roku 2012. Eva a Ryan spolu začali chodit v roce 2011, ale jejich vztah je jako na houpačce. A proč jim to tak kolísá? Jednou z hlavních příčin vzájemných neshod byla i skutečnost, že zatímco Ryan už se chtěl usadit, Eva po svatbě ani dětech moc netoužila. Tento problém si už ale zjevně vyříkali. Buď Evu ukecal Ryan a nebo zaslechla biologické hodiny.

DJOKOVIČ ŘEKL ANO SVÉ LÁSCE ZE STŘEDNÍ

Společenské rubriky už zdaleka neplní jen informace o vztazích zpěváků nebo herců. V hledáčku bulvárních novinářů jsou i sportovci. Světová tenisová jednička a letošní vítěz Wimbledonu Novak Djokovič si ve čtvrtek v podvečer na pečlivě střeženém ostrůvku Sveti Stefan v Černé Hoře vzal svou dlouholetou přítelkyni Jelenu Rističovou, s níž chodí už od střední školy a na podzim očekávají narození dítěte. To naše Petra Kvitová, která je taktéž letošní vítězkou Wimbledonu, s vdavkami prý nijak nespěchá. Podle slov svého trenéra má Petra všech pět pohromadě v tom smyslu, že její koncentraci na sportovní výsledky jen těžko naruší jakákoli soukromá aktivita. My si ale myslíme, že je to jen tím, že se zkrátka ještě neobjevil ten pravý.

IRON MAN ČEKÁ DRUHÉHO PRCKA

Není nad rodinné štěstí. A toho si herec Robert Downey jr. v posledních letech užívá opravdu měrou vrchovatou! Populární Iron Man a Sherlock Holmes Robert Downey jr. čeká se svou manželkou Susan druhé dítě. Jejich první syn Exton Elias se narodil v únoru 2012. Čili se blíží chvíle, kdy uvidí taťku v telce coby Iron Mana a bude chtít, aby mu půjčil ty báječné oblečky. Pro Downeyho to bude už třetí potomek. Z prvního manželství s herečkou Deborah Falconerovou má Robert dvacetiletého syna India. Ten už má samozřejmě tolik rozumu, že si na filmové rekvizity zálusk nedělá. Downey žil s Falconerovou jedenáct let. Rozvedli se v roce 2004. Doufejme, že druhý svazek bude mít ještě delšího trvání. Ačkoli na hollywoodské poměry je i jedenáct let manželství na medaili!

WILLIAM DVOJNÁSOBNÝM TAŤKOU?

V posledních dnech se objevily spekulace o tom, že vévodkyně Kate Middleton je podruhé těhotná. Bude William dvojnásobný taťka? Tuto informaci prý dodal britským médiím zdroj z okolí Kate, konkrétně některá z jejích kamarádek. Dost možná vévodkyni dojde, která to byla, a ta pak bude mít s chozením na královské kafíčko utrum. Na druhou stranu jí asi média vyplatila za onu informaci slušnou sumičku. Dotyčná svým tvrzením každopádně rozpoutala velké diskuse. Tak je vévodkyně těhotná, a nebo není? Přikláníme se k variantě, že Kate těhotná skutečně je, ale samozřejmě tak osobní věc hodlá tutlat, jak nejdéle to bude možné. Proč by také s Williamem s početím druhého potomka otáleli, ne?