SKŘÍPLÝ TIGER WOODS

Velké zklamání pro fanoušky Tigera Woodse! Světová jednička nebude poprvé za svoji kariéru hrát na turnaji Masters v Augustě. První major sezony, který se hraje od 10. – 13. 4., bude bez lídra světového žebříčku. Osmatřicetiletý golfista musel podstoupit operaci zad, která ho vůbec poprvé v jeho kariéře vyřadila ze hry o zelené sako, typickou výhru nejprestižnějšího turnaje sezony, který se hraje v americké Augustě. Tiger Woods, jenž vyhrál celkem 14 titulů na turnajích kategorie major, má problémy se zády od minulého roku. Při posledních turnajích se ale obtíže natolik zhoršily, že vynechal i turnaj Arnolda Palmera, který v loňském roce vyhrál. Potíže se skřípnutým nervem si nakonec vyžádaly chirurgický zákrok.

NA ČÍCH NOHOU STOJÍ ŽIVOT BRADLEYHO COOPERA?

Bradley Cooper má nervy v kýblu. Rozešla se s ním další přítelkyně. Kde je asi chyba? Pro herce by to už měl být důvod k zamyšlení. Přestože slavní muži obvykle kopačky spíše rozdávají, než dostávají, Bradley je v tomto směru výjimka. Rozešla se s ním další dívka - dvaadvacetiletá britská modelka Suki Waterhouse. A on to prý nese velmi těžce. „Posledních pár dní je Bradley opravdu dost na dně. Myslel si, že je Suki tou pravou ženou jeho života,“ svěřil kamarád devětatřicetiletého herce magazínu Showbiz Spy. Časopis také spekuluje o jisté pikantérii. Ženy se prý s Bradleym rozcházejí kvůli jeho fetiši. „Neustále se dotýkal jejích chodidel. Bylo to divné, tak se s ním rozešla,“ cituje magazín zdroj blízký jeho ex.

AMERIČANKY SOUTĚŽÍ O PRINCE HARRYHO!

Televizní stanice už nevědí, co by... A tak se bude v reality show na americké TV Fox soutěžit o ruku prince Harryho! Copak asi na tohle říká Harryho babička a co jeho dívka Crassidy? Inu, ani jedna se nemusí znepokojovat, jelikož jde o televizní mystifikaci. Dvanáct svobodných dívek sice bude usilovat o srdce prince, ale všechno je úplně jinak, než to vypadá. Mužem jejich zájmu sice bude zrzek z Anglie, ale britskému princi Harrymu je jen podobný. Matthew Nick je totiž Harryho dvojník. To se ale vdavekchtivé, princechtivé slečny dozví až v samotném závěru reality show. Do té doby bude muset Matt diváky i dívky přesvědčovat, že je skutečně princ. V tuto chvíli už je show samozřejmě natočená, proto se tato informace objevila na veřejnosti.

JAKE GYLLENHAAL SE PROMĚNIL K NEPOZNÁNÍ

Hollywoodský hezoun dokáže rozbušit srdce nejedné ženy, avšak opravdu dobrý herec se díky roli dokáže proměnit před očima. Někdy je proměna veliká natolik, že byste dotyčného ani nepoznali. Americký herec Jake Gyllenhaal, hlavní hrdina katastrofického filmu Den poté, právě natáčí snímek Everest. Každé chytré hlavičce už podle názvu dojde, že se nebude jednat o nějakou nafintěnou parádu, včetně vizáže hlavního hrdiny. Třiatřicetiletý herec si nechal narůst plnovous, vlasy a nabral pár kilo. Když k tomu přidá horolezeckou výbavu, mají jeho obdivovatelky co dělat, aby v něm poznaly toho chlapa, jenž se jim tolik líbí. Dobrodružný film o největším vrcholu světa je založen na skutečných událostech z roku 1996.