S. J. PARKER PODEPISOVALA BOTY

Sarah Jessica Parker byla (a je) královna módy. Dny Sexu ve městě, když se po ulicích Manhattanu procházela ve střevíčkách Manolo Blahnik, jsou pryč. Ale teď kultovní herečka přivedla k životu svoji vlastní kolekci bot. V Los Angeles pořádala autogramiádu a ochotně zde podepisovala boty ze zbrusu nové linie SJP. Ačkoli většina fanoušků čekala ve frontě kvůli tomu, aby si jeden ze vzácných pohádkových párů odnesla domů, našli se i tací, kteří na tom chtějí jen vydělat. Nejednoho člověka napadlo využít jedinečnou příležitost a obohatit svoji kapsu. Podepsané boty SJP jsou v současné době na internetové aukci eBay a průměrná výchozí cena se pohybuje okolo 650 dolarů. To není špatné s ohledem na to, že jeden pár stojí původně 350 dolarů.

SHAKIRA BY CHTĚLA MÍT DEVĚT DĚTÍ

A je to tady. Zpívající kráska plánuje devět dětí. Nebude z nich ovšem pěvecký sbor, ale spolu s rodiči vytvoří fotbalovou jedenáctku. A jediné, co jí v tom brání, je prý nedostatek času. „Kdybych neměla tolik práce, byla bych nejspíš už zase těhotná,“ tvrdí zpěvačka, jež loni v lednu přivedla na svět syna Milana, kterého má s přítelem, španělským fotbalistou FC Barcelona, Gerardem Piquém. „Ráda bych s ním měla aspoň osm nebo devět dětí – můj vlastní fotbalový tým,“ plánuje Shakira. „Je to nejúžasnější muž, jakého jsem kdy potkala. Je to opravdová láska. Máme rádi stejné věci, nelíbí se nám stejné věci. Nikdy ve svém životě jsem nikoho tak nezbožňovala,“ rozplývá se kolumbijská kráska.

KATY PERRY MÁ PROBLÉM S MUSLIMY

Po celém světě páchají atentáty na nevinné lidi a teď jim vadí klip Katy Perry? To už je fakt trochu moc. Popová zpěvačka Katy Perry zveřejnila na začátku roku nový klip k singlu Dark Horse z alba Prism, kde se z ní stala egyptská královna Kleopatra. Ovšem pozor! Video vyvolalo negativní reakce muslimů po celém světě. Dva dny poté, co vyšel klip, dokonce vznikla online petice, která žádá jeho stažení z internetu. Kontroverzním bodem je podle odpůrců moment, kdy je v klipu zobrazen muž s dvěma přívěšky na krku, přičemž jeden z nich symbolizuje v arabštině boha. Katy Perry pak nechá muže i s medailonkem zmizet v písku. Podle organizátorů petice tím zpěvačka vyjadřuje negativní postoj k bohu a její klip je tak rouháním.

MEL C SE POTLOUKÁ PO PRAZE

Někdejší členka skupiny Spice girls dorazí jako host do vysílání českého rádia. Moderátor už z toho týdny nespí! Pražské radio City vysílá pravidelně živě odehrané akustické koncerty s nejlepšími českými i zahraničními muzikanty. Pořad CITY LIVE, který můžete slyšet každý měsíc v odpoledním vysílání. Teď se ale do pořadu chystá skutečně výjimečná zahraniční návštěva. „Má nejoblíbenější členka Spice Girls, Mel C, natočila duet se slovenským zpěvákem Peterem Aristonem! Už to je událost, ale oni ho k nám do vysílacího studia navíc přijedou zazpívat naživo, no nemějte potom nos nahoru. Moc se na ně těším a už z toho nespím“, říká Petr Slíva, průvodce pořadu CITY LIVE na radiu City.