Na co ještě se hvězdy vymlouvají, když v opilosti provedou něco, za co se stydí? Třeba najdete inspiraci pro vaši silvestrovskou oslavu, respektive spíš na den po. I když je možná lepší řídit se heslem: "co si nepamatuju, to se nestalo." :-)

Amy Winehouse, britská zpěvačka

Přerušila koncert hned po první písničce a před zraky šokovaného publika začala zvracet. Pak si otřela pusu a řekla, že má prostě virózu.

Paris Hilton, dědička hotelového impéria

Blonďatou ikonu večírků zastavila policie, když očividně nezvládala řízení. Paris odmítla dechovou zkoušku a u soudu tvrdila, že je nevinná. Prý sice jela krapet rychleji, ale to proto, že měla strašný hlad a spěchala pro hamburger.

David Hasselhoff, americký herec

Na živé ranní vysílání americké televize GMTV se dostavil naprosto opilý. Nemohl sice vůbec mluvit, ale i přesto se pokoušel sbalit moderátorku. Nakonec se omlouval, že byl trochu mimo, protože si vzal prášky na spaní. A když ho kvůli opilosti vyhodili z Wimbledonu, drze lhal, že se jen jednalo o problém s jeho akreditací.

Nick Carter, bývalý zpěvák skupiny Backstreet Boys

V březnu 2005 byl zadržen za řízení v opilosti. Omlouval se, že bere nějaké prášky a nebyl si vědom jejich účinku na pití. Podle vyšetřování ale vypil mnohem víc než jedno pivo a nakonec u soudu sám uznal, že je vinen.

Peter Buck, kytarista skupina R.E.M.

Nejdříve se posilnil šestnácti skleničkami vína a pak ve vzduchu předvedl smršť jako z katastrofických filmů. Házel jogurt po letušce, prohlásil úplně cizí ženu za svou manželku a snažil se vložit CD do vozíku na jídlo, protože si myslel, že je to CD přehrávač. Nakonec tvrdil, že si vzal prášek na spaní a vůbec nic si nepamatuje.

Thomas Butler, britský biskup

Není sice mediální hvězdou, ale snad nikdy nikdo neomlouval svou opilost tak hloupě jako on. Po vánočním večírku přistihli biskupa, jak se dobývá do cizího auta a vyhazuje z okna plyšové hračky. Duchovní tvrdil, že si sice nic nepamatuje, ale podle četných zranění mohl být přepaden. „Opilost se přece k mému úřadu vůbec nehodí,“ dodal pikantní hlášku na závěr.