#clanek|3885790#

Na letošním ceremoniálu byla k vidění spousta rób, které braly dech. Emma Stone v okrových zdobených šatech s výraznými rameny vypadala fantasticky, Charlize Theron mámila na odhalená záda a překvapila výraznou změnou barvy vlasů, Brie Larson oslňovala metalickou róbou s americkými průramky. Bohužel bylo dost i těch, které neměly při výběru šťastnou ruku a jejich šaty měly jedno společné - byly růžové. Sarah Paulson, Linda Cardellini a Laura Marano nebyly pro tentokrát hvězdami večera.

Svůj díl slávy si pro sebe uzmuly dámy, které nosí už víc než pět křížků.

Helen Mirren

Módní lekci všem přítomným uštědřila Helen Mirren, která dorazila v sytě růžových šatech jednoduchého střihu. V kombinaci s jemným líčením a účesem patřila mezi nejlépe oblečené ženy celého večera. Vypadala svěže a mladistvě, aniž by popírala svůj věk.

#clanek|3878412#

Allison Janney

Oscarová herečka se zálibou ve výrazných kouscích a barvách se zahalila do černé a mimořádně vsadila na střídmost. Perfektní figuru obtahovaly přiléhavé šaty se zajímavě řešeným pasem a hlubokým výstřihem, který bývá ženám jejího věku zapovězen. Odvážné a dokonalé.

Taylor Holland

Americká herečka známá jako svérázná matka ze seriálu Dva a půl chlapa na první pohled porušila předepsaný dress code, ale vše skvěle vyvážila originálním řešením šatů. Kombinace černé a stříbrné jí sluší, mladistvost dodává zkrácená délka do půli lýtek i tříčtvrteční rukávy se zdobením.

#clanek|3877922#

Katharine Ross

Po boku známého herce Sama Elliotta, který exceloval v nominovaném snímku Zrodila se hvězda s Lady Gaga, se objevila Katharine Ross v sytě zelených šatech s aplikací připomínající hada z drahých kamenů, který se plazil po boku a kolem ramen. Málokdo má v sedmdesáti takový švih. Perfektní.