Martin Dejdar

Martin Dejdar odstartoval svou hereckou kariéru ve filmu Šakalí léta. Přes Zdivočelou zemi a Troškův úspěšný třetí díl Slunce, seno, erotika se prodral mezi přední české herce. Nevyhýbá se detektivkám, psychologickým tématům ani humorným sitcomům jako je Comeback. U dabingu se ale stále cítí jako doma. Snad i díky Bartu Simpsonovi, kterému dělá parťáka už téměř dvacet let.

Saša Rašilov

Saša Rašilov měl po studiu DAMU podobný osud jako Martin Dejdar. Film Šakalí léta stál na počátku jeho kariéry, dnes působí v mnoha pražských divadlech, kde se pod jeho taktovkou uvádí i několik úspěšných her a jako jediný v České republice může propůjčovat hlas postavičce Mickey Mouse a Obi-Wan Kenobiho ze Star Wars. I když s podivínským Deppem má pramálo společného, dabing je vynikající.

Jan Schánilec

Jan Schánilec měl neskutečný zápal pro dabing i herectví. První pokus na DAMU sice nevyšel, ale on se nevzdal a zkusil to znovu. Snaha se vyplatila, dostal ze sebe maximum a v mnoha filmech a divadelních představeních to mohl dokázat. Finský muž, Svatba jako řemen, Náhrdelník nebo Já, spravedlnost patří mezi jeho nejúspěšnější filmy a seriály. Po ukončení aktivní herecké kariéry zakotvil právě u dabingu. Zemřel v roce 2014.

Michal Dlouhý

Michal Dlouhý má stejně jako Brad Pitt charisma a šarmu na rozdávání. Po studiu konzervatoře se jeho herecká kariéra rozjela naplno, hostoval v Národním divadle a dodnes hraje v Divadle Kalich a Rokoko. Přelomová pro něj byla role v Sametových vrazích, kde i největší škarohlídy přesvěčil, jak brilantním hercem je. Nebrání se novým výzvám, důkazem je jeho účast ve StarDance.

Vladimír Dlouhý

Toma Hankse dlouhá léta daboval Vladimír Dlouhý, bratr Michala Dlouhého. V roce 2010 však zemřel na rakovinu žaludku. I přes svůj krátký život po sobě zanechal hlubokou stopu. Dvěma Českými lvy ověnčený herec dostal první roli ve filmu Už zase skáču přes kaluže. Úporně se snažil stát se stavbařem nebo hokejistou, ale vítr ho nakonec zavál k herectví, do Divadla Rokoko a na Vinohrady.

Michal Jagelka

Špička tuzemského dabingu propůjčuje svůj hlas hvězdě Titanicu. Leonarda DiCapria provází od jeho začátků. Stejně tak Matta Damona a Orlanda Blooma. Zarytý pražák zkusil mnohé - moderoval Snídani s Novou, Ranní radiátor a Autosalon, objevil se v Hospodě a několika dílech Nováků, zahrál si v menších divadlech. Na co sáhne, to mu jde, ale pro dabing má skutečnou slabost.