Diskutujte: Líbí se vám Nina Divíšková a její názory i postoje?

V osobě herce a režiséra Jana Kačera si zajímavá a šarmantní herečka Nina Divíšková vzala idol své doby. Nezapírá, že jeho ctitelky občas stály před domem, když už spolu měli tři dcery. Jako nad spoustou jiných věcí nad tím ale dokázala s nadhledem mávnout rukou.

Recept na šťastné manželství, které v jejich případě trvá téměř padesát let, je podle ní jednoduchý: Jednou prý slíbila před oltářem „v dobrém i ve zlém“, tak prý stačí se toho důsledně držet.
A že zlé časy v jejich případě přišly, ať už to bylo jedenáct let, kdy ona v Praze sama vychovávala děti, zatímco on jezdil do Ostravy pracovat, protože byl (jak společně říkají) díky režimu „ve vyhnanství“.
Nebo když po pětatřiceti letech angažmá v milovaném Činoherním klubu přišla pro Ninu Divíškovou studená sprcha ve formě odchodu s divadla. Tehdy se prakticky zhroutila. „Jen jsem brečela, pila vodu a kafe a kouřila.“ Měla pocit, že krásné role už nepřijdou, ale mýlila se.

Pro nejnovější číslo týdeníku Vlasta poskytla herečka Nina Divíšková POUTAVÝ ROZHOVOR, ve kterém například prozradila, jak přistupovala k výchově tří dcer. „Víte, já jsem zastávala teorii, kterou bych vřele doporučila každé matce: děti nevychovávat vůbec, snad jen občas. Děti jsou jako houba. To, co do sebe nasáknou, už v sobě nesou celej život. Pohybují se ve vaší blízkosti a vsáknou do sebe, jak se chováte ke svým blízkým, kamarádkům, jestli lžete, jestli pomlouváte, zdali jste na někoho sprostej…“

Celý rozhovor si přečtete v novém čísle týdeníku Vlasta, další informace naleznete také na webu www.vlasta.cz