Jan Koller nebyl prvním fotbalistou v životě pohledné Hedviky. Ta prožila krátké manželství s Pavlem Horváthem, kterého však začala podvádět právě s Kollerem. Dino ji prostě svému kolegovi z reprezentace přebral.

Hrál v Belgii, kam Hedvika přijela na návštěvu manželky Kollerova spoluhráče. A jelikož se přátelily jejich děti, setkal se i Dino s Hedvikou. Blondýna se mu okamžitě zalíbila a začal se jí dvořit. Co na tom, že byla zadaná.

Oficiální kopačky

Oficiálně se bok po boku objevili na předávání belgické Zlaté kopačky, kde poprvé všichni viděli, že Horváth má parohy. Většina fanoušků to považovala za senzaci, ale trenér Karel Brückner měl obavy, protože Koller hrál v reprezentaci právě s Horváthem. Nakonec ale vše dobře dopadlo a oba fotbalisté se zachovali jako dospělí chlapi.

Hedvika se rozvedla a v roce 2004 si vzala Dina za manžela. Jejich svatba byla mediálně prezentována jako událost sezony a všichni se na ni chtěli dostat. Nevěsta byla krásná a mnoho lidí nechápalo, co na ošklivém Kollerovi vidí. Ta ale jako fotbalová manželka obstála a svého muže následovala všude, kam ho angažmá zavedlo.

Hedvika se také pokoušela prorazit jako modelka. Nafotila sérii odvážných snímků pro Playboy. Dino však její fotky schválil. Přišly mu vkusné. Hedvika nic nedělala bez jeho souhlasu a vše vypadalo zalité slunce. Kráska říkala, že by takového muže přála každé ženě.

Podvod na diskotéce

Za pár let však přišlo první udání. Tentokrát ale na Hedviku, která měla fotbalistu podvést na diskotéce v Liberci. Pár aféru ustál a ani jeden se k ní nevyjádřil. Naopak spokojeně žili v Monaku, kde vychovávali své dvě děti – Hedviku a Kateřinu. Že vše není tak idylické, prozradil až rok 2019, kdy se Dino nechal nafotit s mladou pohlednou brunetkou Zuzanou. Média okamžitě upozornila na to, že vztah asi nebude v pořádku.

„Už dlouho jsme si nerozuměli. Rozvod je ve finální fázi, čekáme jen na rozhodnutí soudu,“ prozradil tenkrát Blesku Koller. Od té doby se pár rozvádí a nic není ještě ukončeno. Hedvika se čas od času k manželovi či vztahu vyjádří na svém Instagramu a je více než jasné, že rozchod rozhodně neprobíhá v klidu a přátelském duchu.