Nepřehlédnutelnou osobnost naší hudební scény a první dámu tuzemského šansonu navštívil POTMĚŠILÝ HOST. I tak by se dal ve stručnosti popsat důvod jejího rozhodnutí právě „teď“ ukončit svou kariéru. Jednoznačně popřela, jak hojně psala některá média, že by za tímto jejím krokem byly zdravotní problémy. Zkrátka si chce už jen užívat života.

Nevylučuje sice, že třeba někdy v budoucnu by možná jako host vystoupila v programu někoho jiného, každopádně ale vlastní koncerty jsou pro Hanu Hegerovou v tuto chvíli už definitivně uzavřenou kapitolou. „Rozhodla jsem se, že už nechci. Nechci už zpívat, nechci už vystupovat veřejně. Chci se zbavit stresu. Firma Hana Hegerová zkrátka končí, zůstává soukromá osoba Hana Hegerová, která si chce konečně vychutnat obyčejné klidné dny se svým pejskem. Držte mi palce, ať je jich ještě hodně,“ požádala šansoniérka své fanoušky prostřednictvím médií. My jí rozhodně palce držet budeme, sluší se paní HEGEROVÉ poděkovat:

  • Milá paní Hegerová, dovolte, abychom Vám poděkovali za všechny úžasné songy, které jste pro nás nazpívala a které NIKDY NEZESTÁRNOU… Přejeme Vám, abyste si své dny vychutnávala přesně tak, jak chcete. Například v rozmlouvání s ARCHANDĚLEM GABRIELEM nebo s VANOU PLNOU FIALEK…