Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska se podívejme na „škatulata, hejbejte se“ na Nově!

Lucie a Míša: Jsou si podobné

Lucie Borhyová patří k těm známým osobnostem, které lidé buď milují, nebo nenávidí. Když odcházela na mateřskou, ti první si přáli, aby se na obrazovky vrátila, druzí se radovali a doufali, že už ji nikdy neuvidí. Jako záskok vedení Novy vybralo herečku Michaelu Ochotskou. Zprvu se mnohým zdálo tohle rozhodnutí divné, ale když se nad ním člověk znovu zamyslí, bylo naprosto dokonalé. Ochotská je totiž Borhyové velmi podobná, a nejen kvůli tomu, že je také blondýna. Především vzbuzuje podobné emoce – polovině národa se líbí, druhé připadá otřesná. A v tom je síla obou moderátorek, k obrazovce totiž přitáhnou nejvíc diváků. Jedni se na Lucku i Míšu dívají, protože je mají rádi, druzí se chtějí pokochat, jakou zas ta Borhyová (resp. Ochotská) má ránu či jak se zase přeřekla. A mnohokrát skloňovaná sledovanost je tu!

Doplatila na to Czadernová

O návratu Lucie na obrazovku se mluvilo v posledních týdnech mluvilo stejně často jako o tom, co bude s Ochotskou. A vedení Novy to vymyslelo opět šalamounsky – nechá si je obě. Aby nemuselo vyrazit chudáka Renátu Czadernovou, která musela Míše vyklidit křeslo po boku Pavla Dumbrovského, vymyslela se inovace. Večerní Televizní noviny budou moderovat Fialová s Voříškem, Borhyová s Korantengem a Ochotská s Dumbrovským, a Czadernová se vrátí do odpoledních zpráv. Partnerkou jí má být Kristina Kloubková - Bastienová, která doposud moderovala Snídani s Novou. Je to samozřejmě velký experiment a pokud si Renáta s Kristinou diváky nezískají, půjdou po pár týdnech od válu. A zase se budou ve všech zprávách střídat tři moderátorská dua... Upřímně, já si myslím, že to tak dopadne. Kristina je sice hrozně sympatická holka, ale moderovat moc neumí, a Czadernová není na takové úrovni, aby to utáhla za obě. A do toho je finanční krize, takže asi brzy někdo z obrazovky zmizí…