Celý lockdown se držela a nechodila ke kadeřníkovi. Jakmile se ale opatření rozvolnila, běžela se nechat zkrášlit. Nový účes Ewě Farné opravdu sluší. Vlasy si nechala výrazně zesvětlit, a tak vynikla její tvář.

Lze si také všimnout, že zhubla, a postavu jí po dlouhé době mohou holky závidět. K tomu, aby začala přirozeně shazovat kila, jí dopomohlo mateřství.

„Když jsem viděla, jak se moje břicho obrovsky nafouklo, aby mohlo stvořit dítě, když jsem si uvědomila, že moje tělo odnosilo život, dostalo to úplně nový rozměr,“ popsala v rozhovoru pro časopis Dieta svoje pocity maminka malého Artuše.

Zpěvačka je se sebou spokojená


„Získala jsem k tělu obdiv jako nikdy a chci se o něj láskyplně starat a milovat ho takové, jaké je,“ řekla Ewa stejnému zdroji. Byť název měsíčníku vypovídá, o čem pojednává, Ewě jsou nejrůznější hubnoucí metody upřímně ukradené.

„Mám rodinu a jsem ještě víc v klidu než dřív. A taky jsem se konečně vykašlala na všechno, co jsem kdy četla o jídle, a začala víc sledovat sebe sama – co mi vyhovuje, co ne, po čem mám energii, co mi ji naopak bere,“ prozradila zpěvačka.

Vztah s manželem budovala postupně

„Jedu si svoje priority. To znamená, abych byla zdravá, cítila se dobře, jedla kvalitní a skutečné potraviny a líbila se sama sobě a svému chlapovi,“ dodala.

S Martinem Chobotem, kytaristou svojí kapely, je více než šťastná. Nejprve byli jen přáteli, ale posléze se jejich vztah překlenul v lásku. Lepšího manžela by si prý nemohla přát.