Eva Samková nemá v životě na růžích ustláno. V kariéře se mladé snowboardistce velmi daří, v soukromí ale musela poslední dva roky prožít obrovskou bolest! Během dvou let jí zemřeli oba rodiče!

Otec Evy, Roman Samek měl nádor na mozku a bojoval s ním dlouhých patnáct let, než nemoci podlehl. Vzhledem k délce nemoci se byla sportovkyně na smrt tatínka připravená.

S maminkou Ludmilou to ale bylo jiné, rakovina u ní totiž propukla nezvykle agresivním způsobem.

Eva přišla během dvou let o oba rodiče

Po smrti tatínka se Eva Samková ještě více upnula na svou maminku Ludmilu, to však netušila, že se jim společný čas také krátí.

Lékaři našli Ludmile Samkové zhoubný druh rakoviny, která se ale bohužel rychle zvrtla do agresivní formy a už jí nebylo pomoci. Bylo jí pouhých dvaašedesát let! Pro snowboardistku byla ztráta obou rodičů, navíc v tak krátkém časovém období obrovská rána, k oběma měla totiž velice blízko.

"Nejdůležitější pro moji výchovu bylo, jak to se mnou ani jeden z rodičů nehrotil. Vždycky stáli tak nějak v pozadí a nenápadně hlídali, abych dělala věci pořádně, neflákala se a nevymýšlela si, že se mi nechce," zavzpomínala Samková na rodiče pro web Blesk.cz. Místo aby se ale po smutné události zavřela doma, vyrazila sportovkyně rovnou na zápas Dukly!

Opora v partnerovi

Eva Samková je bojovnice nejen ve sportu, ale i v životě a to dokazují i její pár dní staré fotografie ze zápasu Dukly, kam vyrazila se svým partnerem Markem Adamczykem.

Snowboardistka měla úsměv od ucha k uchu a bylo vidět, že to je zásluha Marka který dělá vše proto, aby jeho milovaná nepropadala smutku a evidentně se mu to daří. Páru dělal společnost i pejsek, který je pro Evičku taky skvělým terapeutem.

Samková už na svůj Instagram dostala stovky kondolencí a samozřejmě i podpora fanoušků ji v těžkých chvílích drží nad vodou...