Před dvěma měsíci nás navždy opustila Eva Pilarová. Zpěvačka zažívala již od podzimu loňského roku velmi nepříjemné zdravotní problémy, do poslední chvíle ale neztrácela naději a věřila, že se vrátí na pódia.

Osud byl ale krutý a měl jiné plány. Pilarová zemřela v náruči svého muže. Jan Kolomazník si samozřejmě přál, aby se jeho ženě dostalo řádného rozloučení, a to i pro přátelé a fanoušky.

Kvůli velice přísným opatřením ale nakonec pohřeb proběhl pouze v přítomnosti několika rodinných přátel, nechyběla například Ivana Gottová. Nyní se ale díky posupnému rozvolňování známá hvězda dočká zádušní mše a to již příští měsíc.

S Evou Pilarovou se konečně budou moci rozloučit přátelé, kolegové a fanoušci

Jan Kolomazník, který se o svou ženu Evu Pilarovou staral do poslední vteřiny, nedávno prozradil, kde bude jeho milovaná odpočívat. Vdovec potvrdil, že hrob zpěvačky bude v Brně, ne však v rodinné hrobce, jak bylo původně v plánu.

"Už mi i konkrétně ukázali, kde by ji uložili. Líbí se mi to. Hrob je v rohu hřbitova, jen kousek od krematoria, a tak ho lidé, kteří ji měli rádi, snadno naleznou. Přál bych si, aby to pro její příznivce bylo takové poklidné poutní místo," řekl Kolomazník deníku Aha.

Kromě toho odhalil, že zádušní mše je již ve fázi zařizování a aktuálně pouze vyčkávají, aby mohl dorazit větší počet osob, než je nyní povolený.

Kolomazník vyčkává, aby mohlo na rozloučení dorazit co nejvíce přátel jeho zesnulé ženy

„Slibuji jí, že snad už počátkem června uspořádáme na Strahově zádušní mši. S knězem Marianem Pospěchou jsme už vše probrali a přichystali. Jde jen o to, aby mohlo přijít víc než nyní povolených osob," prozradil detaily Jan Kolomazník výše zmíněnému deníku.

Finální rozhodnutí rodiny je tedy takové, že Eva Pilarová bude odpočívat v Ústředním hřbitově Brno, mezi dalšími českými celebritami.

Místo je prý v jednání, ale radnice je údajně z nápadu nadšená. Vdovec má před sebou ještě několik smutných povinností, musí například vybrat své milované náhrobek, vše má ale vymyšlené. "Mám přesnou představu, vím, co by Eva chtěla. Až bude vše papírově připravené, vypíše se výběrové řízení," uzavřel Kolomazník, který si stále zvyká na život bez manželky...