Své soukromí si přísně střeží a málokdy o něm otevřeně mluví. Krásná herečka Eva Burešová je divákům momentálně asi nejvíce známá coby Týna z primáckého seriálového hitu Slunečná, díky čemuž značně vzrostla i její popularita na sociálních sítích. Desetitisíce zvědavých fanoušků lační po informacích z Evina každodenního života, ta si však vždycky pořádně rozmyslí, co s nimi bude sdílet. Nyní ale odhalila skutečnost, která se týká její svatby!

Brýle nosí od třinácti let

Eva Burešová musí již od svých třinácti let nosit brýle. Dlouhou dobu se jejich nošení ovšem vyhýbala. „Měla jsem pocit, že není cool je nosit,“ řekla herečka v rozhovoru pro Super.cz s tím, že se jí vidění zhoršilo i po porodu. „Mám nějaké minus dvojky. Dřív jsem je nosívala jen občas, ale teď bez nich nemůžu být, protože opravdu nevidím,“ dodala ještě a prozradila, že brýle dnes ve své podstatě odkládá jen při natáčení.

„Nechci je mít, když hraju nějakou postavu. Takže je to tak, že je ráno v maskérně sundám, aby se oči rozkoukaly. Kdybych je odložila těsně před klapkou, budu šilhat, a to by nebyl hezký pohled,“ smála se herečka, která mimo jiné usedá i v porotě show Tvoje tvář má známý hlas.

Chystá se snad svatba?

Alternativou brýlí jsou kontaktní čočky, k těm si ale Eva Burešová nikdy nevytvořila úplně příznivý vztah. Dosyta si jich užila například při natáčení Tváře. „Dva mě museli držet a třetí mi je dával do očí, to beze srandy. Rozhodně je nezatracuji, někdy se brýle opravdu nehodí, nejen na nějaký sport, ale ani k nějakému oblečení,“ popisovala svůj přístup ke kontaktním čočkám. „A kdybych se jednou chtěla vdávat, tak se asi nebudu chtít vdávat v brýlích,“ dodala ještě. Jde jen o obecnou informaci, nebo snad skutečně chystá svatbu?