Emma Smetana na sebe vloni strhla nechtěnou pozornost, když si po premiéře filmu Šarlatán vyrazila na noční procházku s Josefem Trojanem. Tehdy se začalo spekulovat, zda vztah moderátorky DVTV a jejího partnera Jordana Haje neprochází krizí.

Partneři ale pár týdnů po aférce oznámili, že očekávají příchod druhého potomka, a veškeré fámy tím zastavili.

Že je vztah Smetany a Haje v naprostém pořádku, dokazují i jejich fotky z dovolené na Bali, kam si odjeli odpočinout. Moderátorka odtud poslala fanouškům pozdrav a přidala k němu emotivní vzkaz.

„Na této fotce jsou čtyři lidé,“ oznámila originálně Emma Smetana v listopadu na Instagramu své druhé těhotenství.

Pohlaví miminka zatím dvojice tají, stejně jako tomu bylo u jejich první dcery. Moderátorka ale poprvé ukázala svoje těhotenské bříško.

„19. 1. 2021 Na krku zaschlá čerstvá aloe vera, co nám roste na zahradě a léčí spáleniny od nečekaně silného slunce. Na čele polibek od toho, kdo dal mému životu nový rozměr a s kým zanedlouho darujeme život druhé lidské bytosti. Pomalu, ale jistě rostoucí bříško. Za námi děťátko č. 1 s čelovkou na hlavě po vzoru pohádkové Dory zkoumá prales. Neslyšíme nic, kromě mohutného vodopádu. Před námi netušené obzory. Posíláme objetí a paprsek do zasněžených krajů,“ napsala Smetana k fotce z Bali. Budoucí dvojnásobná maminka ale s miminkem doma dlouho nebude, plánuje co nejdřív začít koncertovat.

„Objedu s břichem nebo miminem v nosítku všechny sály, kde bude zájem o naši hudbu. Stýská se mi šíleně. A stoupnu si do publika na všech sólových koncertech Jordana. Tatínka mých dvou dětí, jehož osobnostní i umělecký vývoj sleduji s takovým obdivem, že o tom radši víc psát nebudu. Zhruba za rok sem napíšu, jaké to je, být maminkou dvou dětí. Nevím o tom nic, nepředstavuji si to nijak, asi mi ještě úplně nedošlo, že se to fakt stane. Zázrak, držte nám palce,“ plánuje Emma Smetana v nedávném příspěvku na sociální síti.

Kvůli pandemii nemůže Smetana ani její partner, stejně jako ostatní muzikanti, vystupovat a oběma to schází. Nezbývá než doufat, že se situace letos již zlepší natolik, že se budeme pomalu vracet k normálnímu životu.

Emmě i miminku přejeme hlavně mnoho zdraví a jsme zvědaví, jaké netradiční jméno druhý potomek výstředního párečku dostane. Na to si ale ještě pár týdnů počkáme.