Ode dna

Johnson se s rodiči kvůli otcově práci velmi často stěhoval a část svého dětství prožil v Pensylvánii, na Havaji a na Novém Zélandu. Když mu bylo čerstvých patnáct, byla finanční situace rodiny tak vážná, že se museli všichni vystěhovat z pronajatého bytu. Dwayne neváhal a začal s menšími krádežemi. Lupy luxusního oblečení a šperků ho ale pohltily tak moc, že se stal členem zlodějského gangu a dokonce se devětkrát ocitl za mřížemi.

V čele

Dwayne Johnson je zvyklý soutěžit a prát se o místa nejvyšší. Jako wrestler se dostal velmi vysoko a stejné úspěchy sklízí jako herec a sexsymbol. Opakovaně se stal druhým nejvýdělečnějším hercem v USA, když si za rok přišel na závratných 65 milionů dolarů. A v žebříčku nejpřitažlivějších mužů planety se už několikrát právem dostal mezi ty nejlepší. Teď by rád pokořil další metu a stal se úspěšným kandidátem na post prezidenta USA. Ve svérázných plánech ho zřejmě podporuje i jeho velmi blízký přítel Arnold Schwarzenegger, který to dotáhl až na guvernéra Kalifornie.

Tatík

Z prvního manželství má herec dceru Simonne. S Lauren, kterou si vzal letos v létě na Havaji po třináctileté známosti, má ještě dvě malé holčičky, Jasmine Liu a Tiana Giu. Ve filmech řádí jako utržený ze řetězu, ale jeho dcery mají svého tátu omotaného kolem prstu. Když na sociálních sítích sdílí fotku, kde si hrají s plyšovými jednorožci nebo chová nejmenší uzlíček na potetované hrudi, musí roztát i ten největší cynik. Johnson je svou sympatickou a věčně vysmátou povahou proslulý. A jeho pravý americký úsměv tomu dodává švih.

Dobrák

Dwayne Johnson je už třetí generací wrestlerů v jeho rodině. Otec Rocky Johnson i dědeček "High Chef" Peter Maivia nedali na zápasy dopustit. Kariéry v ringu už se "The Rock" vzdal, ale přezdívku si nechává a nahrazuje jí své prostřední jméno Douglas. Rve se jen před kamerou a tvrdé rány přenechává smému dvojníkovi, kterým je shodou náhod jeho bratranec. Protřelý wrestler si je vědom toho, kolik ran a bolesti musí jeho záskok snést, a tak mu nedávno jen tak koupil luxusní Ford - F150.

Žrout

"The Rock" není žádný drobek a udržet takovou horu svalů v dobré kondici je pořádná fuška. Jeho stravovací program je velmi přísný. Jí sedmkrát denně a spořádá více než 4,5 kilogramů jídla a téměř pět a půl tisíce kalorií. I když má slabost pro koblihy a cukrem posypané donuty, drží se zpátky. Když už chce experimentovat, vymění tresku za kousek kuřecího masa.

V novém

Nedávno pořídil pro rodinu za závratných 9 milionů dolarů luxusní dům v Georgii v klidném městečku Powder Springs. Herec si nepotrpí na velké experimenty s vybavením, ale jen spoustu dřeva, přiznané trámy, útulnou knihovnu a velký bazén. Inspirujte se v bohaté galerii.