To však Gottová vyvrací. Kila navíc připisuje nouzovému stavu. „Trošku jsem přibrala, protože hodně sedím a na procházky v zimě moc nechodím. Takže nabírám kila a chybí mi pohyb. A hodně, hodně jsem jedla,“ prozradila Dominika v pořadu Život ve hvězdách.

Sama přiznává, že by šla ráda s váhou dolů. „Ještě přidám nějaký ten pohyb, až bude teplo. Budu chodit na procházky a snad i časem do fitka,“ popisuje svoje plány.

Její zdravotní stav není úplně dobrý, ale spíše než o sebe se stará o svoji maminku. Ta se nakazila covidem-19, což je vzhledem k jejímu věku velmi nebezpečné.

Problémy s alkoholem se na ní podepsaly

„Jsme v každodenním kontaktu a je jí čím dál lépe. Ale měla jsem velký, až panický strach. Protože v jejím věku by to mohlo být fatální, ale zlepšuje se to,“ prozradila.

Maminka Antonie Zacpalová je Gottové velkou oporou. Sama neví, jak by to bez ní zvládla. Před její nákazou se vídaly velmi často a byla to právě Zacpalová, kdo Gottovou držel nad vodou. S kým naopak kontakt úplně přerušila, je vdova po jejím otci. S Ivanou si zkrátka nemá co říci.

„V kontaktu nejsme. Bylo dobré období, ale poté se to postupně začalo kazit. Za něco si můžu sama, protože jsem měla období, kdy jsem tatínkovi přidělávala starosti a nervovala jsem ho svými problémy,“ přiznává Mistrova nejstarší dcera.

S Ivanou mají vztahy na bodu mrazu

„Věděla jsem, co se u něj odehrávalo. Třeba jak se Ivana chovala k tátovi v mé přítomnosti,“ svěřila se Dominika Šípu s tím, že o tatínka měla obavy.

„Někdy k němu byla velmi direktivní a zvyšovala na něj hlas. Neustále ho stíhala. Táta někdy říkal, že si chce posedět s přáteli nebo jít někam sám, a ona mu desetkrát volá, kde je,“ stěžoval si prý Gott Dominice ještě za svého života.

„Říkal jí: ‚Pořád mě nesekýruj. Já jdu s Dominikou raději do města, než abych tohle poslouchal.‘ Nechala bych to v soukromí. Kdo o mně první začal mluvit špatně, byla Ivana,“ vrací úder Dominika, která si jen tak něco nenechá líbit.