Manželství Dominiky Gottové a finského hudebníka Tima Tolkkiho dlouhou dobu procházelo krizí, dvojice dokonce řešila rozvod a dcera Karla Gotta od manžela utekla zpátky do rodného Česka. Ke konci minulého roku se však jejich situace začala zlepšovat a Dominika přišla s šokující zprávou, ve které se nechala slyšet, že plánuje návrat do Finska a chce pracovat na obnovení vztahu s Timem.

Nyní všechno vypadá docela jinak. Dominika Gottová si totiž v Česku podle webu Stars24.cz sehnala práci, což rozhodně nenapovídá tomu, že by měla v dohledné době v plánu se přestěhovat. Dle svých slov ale čeká na verdikt finských úřadů, které Gottova dcera s manželem žádali o pomoc. „Čekám, jak se dořeší naše žádosti o sociální podporu, a teprve pak udělám finální rozhodnutí o návratu do Finska,“ nechala se Dominika slyšet podle webu Aha!.

Dominika Gottová žije v Česku zhruba rok. Právě tehdy se kvůli neshodám s manželem rozhodla vrátit zpět do Česka, kde vystřídala nejrůznější zaměstnání. Nikde však dlouho nevydržela. Podle informací webu Stars24.cz si nejstarší dcera Karla Gotta nyní našla práci ve skladu jedné známé nadnárodní distribuční společnosti. Jak dlouho tedy nakonec Dominika plánuje v Česku zůstat, není prozatím jasné.

O stěhování do zahraničí však přemýšlí již dlouho, a to hlavně kvůli neustálé pozornosti, které se dostává její osobě. Klid by mohla najít alespoň ve svém novém zaměstnání, kde se ve skladu vyhne zraku veřejnosti a bude si moct konečně odpočinout od mediálního tlaku. Slibuje si od něj klid, pohodu a čas na rozmyšlenou, jak naložit s vlastním životem.

Rok 2021 pro Dominiku Gottovou nezačal vůbec dobře. Zasáhla ji totiž zpráva o smrti velmi blízkého přítele. Finský zpěvák a kytarista Alexi Laiho dlouhou dobu bojoval se zdravotními problémy. „Byl to náš velký kamarád a kdysi také helsinský soused. Zemřel tak mladý, to je strašné,“ nechala se podle Aha! slyšet zdrcená Gottová.

„Asi to byla nějaká rakovina, protože věk na umírání neměl. Jen doufám, že se na tom všem nepodílel ještě covid,“ dodala nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta.