Dominika Gottová měla po návratu do své rodné země veliké plány, nic jí ale bohužel nevyšlo tak, jak si původně malovala.

Dcera Karla Gotta se vrátila po letech z emigrace bez koruny, a prací v pražském Palladiu si vydělala sotva na nájem a základní potřeby. Gottová navíc trpěla samotou, s manželem Timem Tolkkim prožila téměř dvacet let.

Mediální tlak, život bez partnera i nedostatek financí nakonec dohnaly Dominiku k zoufalému jednání, rozhodla se s Tolkkim požádat ve Finsku o sociální byt a chce se natrvalo vrátit do Helsinek.

Dominika Gottová je v Helsinkách s Timem Tolkkim, ten má ale svůj program

Dominika Gottová se do Finska vrátila s tím, že hodlá také obnovit svůj vztah s Timem Tolkkim. Manželé strávili rok a půl odděleně. Zatímco dcera známého zpěváka byla celou dobu sama, psychicky nemocný hudebník v tomto směru nestrádal.

Tolkki v době odluky od manželky stihl několik románků s výrazně mladšími ženami a ani po návratu ke Gottové to nevypadá, že by zrovna ona byla středobodem jeho zájmu. Záletník se navíc chystá vrátit brzy do Mexika a není jasné, zda do Helsinek nepřijel pouze pomoct Dominice získat bydlení.

Gottová ještě před odletem z Česka oznámila, že stihla dopsat další knihu. Stejně jako Poslední roky s Karlem bude i další dílo opět odkrývat různé pikantní historky ze života se slavným otcem. Gottovi fanoušci ale nemohou jeho dceři odpustit, že právě na tomto chce vydělávat, a skrze Facebook jí píší nechutné zprávy.

Gottová má otevřený facebookový profil, pro hatery je to ráj

Gottová ve své první knize například obvinila svého otce, že měl nemanželský poměr, a dokonce tvrdí, že z tohoto vztahu měl Gott syna. Existence bratra však nebyla jedinou šokující informací, kterou Dominika ve své knize vytáhla.

Za své chování ale sklízí silnou kritiku. „Dominiko, jste ubohost, prostě vám nic nevěřím. Jdete jen po penězích, abyste měla na chlast. Vraťte se zpět do Finska a nedělejte ostudu jménu Gott! Toto jméno něco znamená, vybudoval ho táta svou poctivou prací, tak mu nedělejte ostudu!“ pustila se na Facebooku do Gottové jedna z fanynek, nenávistných komentářů jsou ale ve stejné konverzaci desítky.

Některé dámy se dokonce navážely do vizáže Gottovy dcery, která má na svém profilu starší snímek, za což dostala také sprchu kritiky. „Letité fotky, které s realitou současné neudržované, zanedbané trosky nemají nic společného. Holt, alkohol je sviňa, zvlášť tvrdě vrytý v obličeji stárnoucí ženy,“ píše další žena.

Mezi kyberšikanátory se ale přece jen našla věrná fanynka Gottové, která se jí opakovaně zastala. „To, co píšete, je bohužel veliká podjatost z vaší strany. Dominika chtěla velmi studovat japanologii, pan Gott jí to ale velice rozmlouval. Bůh sám ví, jak by na tom byla paní Dominika dnes. Není tedy pravda, že by neměla žádná ušlechtilá přání nebo cíle. Dále píšete urážlivě, že ona sama nebyla nic. To také není pravda. Každý člověk má svoji hodnotu, jakou, to ví jen on sám, ti, kteří člověka dobře znají, a pak již samozřejmě jen Bůh. Hodnota lidí zlých je samozřejmě nulová, i když pořád mají možnost obrácení a lidské hodnoty nabýti, ale to není rozhodně případ paní Dominiky. Život v Praze Dominika odmítala. Ano, ale z jiných důvodů. Milovala a možná ještě miluje Tima Tolkiho a velká pozornost reportérů jí dlouhodobě nedělala dobře. Chtěla žít klidný, obyčejný život ve Finsku,“ bila se jedna z fanynek za svou oblíbenkyni v dlouhém monologu, který zakončila vzkazem: „Mějte, proboha, už vy věční ohovárači konečně alespoň špetku rozumu.“