Dominika Gottová nikdy nestála o popularitu, přesto ji ale díky slavnému otci odjakživa měla. Prvorozená dcera zlatého slavíka navíc přitahovala pozornost i kvůli svému nezřízenému životnímu stylu.

Gottová se nikdy netajila svou zálibou v konzumaci alkoholu, který navíc míchala s prášky na spaní a antidepresivy. Závislost ale dovedla Dominiku do velice těžkých životních situací.

Veškerý majetek, který Gottová dostala od svého otce, se přetavil do dluhů, a když ji před dvěma lety manžel Timo Tolkki začal podvádět, rozhodla se Dominika zkusit štěstí v rodné zemi. Její rok a půl dlouhý pobyt ale připomínal předlohu ke katastrofickému filmu.

Výlet Dominiky Gottové do Česka byl tragédií

Po příjezdu do Česka nemohla Dominika Gottová dlouho sehnat práci ani bydlení, proto první měsíce našla azyl u své dnes již bývalé kamarádky Šárky Rezkové. Spolubydlení dopadlo otřesně, Rezková se svým snoubencem Miroslavem Kolodziejem musela Gottovou po pár měsících vyhodit, důvodem bylo nezřízené pití Gottové.

Dominika podle svědectví své kamarádky pro Blesk míchala tvrdý alkohol s prášky a často byla úplně mimo. Vše se samozřejmě dostalo do tisku, včetně fotek „pokojíčku“ Gottové, který připomínal spíš bezdomovecký úkryt plný lahví alkoholu, a ostuda byla na světě.

Dcera slavného zpěváka poté přijala nabídku na práci za barem, aby se mohla odstěhovat do vlastního bytu. Chvilku to skutečně vypadalo, že Dominika chce začít nový a lepší život, ale netrvalo dlouho, a její plány se opět změnily.

Pokus o sebevraždu a zdravotní kolaps, zvedla se Gottová ze dna?

Dominika Gottová si v Česku nikdy nezvykla na nechtěnou pozornost veřejnosti, proto se na konci minulého roku rozhodla obnovit svůj vztah s nevěrným manželem Timem Tolkkim, a následovala série pádů na dno.

Gottová vyrazila za manželem do Finska v době, kdy v práci nahlásila nemocenskou, a jelikož o jejím výletu informovala média, dostala výpověď. Po pár dnech přišla navíc z Helsinek šílená informace, že se Dominika pokusila spáchat sebevraždu! Po návratu do Prahy navíc nečekaně zkolabovala a skončila v nemocnici. Od lékařů si vyslechla několik vážných diagnóz od cukrovky přes ztučnělá játra po vysoký tlak. Tehdy Gottové oznámili, že její stav je vážný, a pokud ihned nezačne s léčbou, hrozí jí smrt. Dominika proto po příjezdu do Helsinek nastoupila na kliniku, odkud ale po deseti dnech odešla do domácího prostředí s tím, že pije „jen“ jednu skleničku za den.

Aby skandálů nebylo málo, během své poslední návštěvy Prahy se Gottová nechala nafotit konkurenčním deníkem během romantické procházky s hudebním producentem Gabrielem Grillottim. Ačkoliv se vodila ruku v ruce s jiným mužem, stejný den v rozhovoru opěvovala svého manžela Tima Tolkkiho.

I v cizí zemi už stihla známá průšvihářka za několikatýdenní pobyt způsobit rozruch. Omylem se připletla do bitky v metru a na letišti jí chyběl takzvaný zvací dopis, bez kterého není vstup do Finska možný. Z posledních fotografií to ale vypadá, že se Dominice konečně začíná dařit. Na Facebooku se chlubí vysmátými snímky od moře, na kterých konzumuje sushi a evidentně si užívá i přes to, že zatím nenašla práci. Nezbývá než Gottové popřát mnoho štěstí a snad už ze severu budou přicházet pouze dobré zprávy…