Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes si povíme pár slov o dětech českých hvězd.

Moje máma Madonna

Je to pár dní, co tady koncertovala královna popu Madonna. Do Prahy přivezla celou svou rodinu, dokonce tu oslavovala synovy narozeniny. Samozřejmě tu všichni byli pod „dohledem“ paparazzi, ale jaksi laskavým. To děti českých hvězd to mají mnohem těžší. Kdo je nejsledovanější? Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé, a Artur Štaidl, syn Ivety Bartošové a Ladislava Štaidla.

Filip, syn Bílé

Syn Lucie Bílé Filip je v médiích jako doma. Objevuje se v nich už od raného dětství, a tak si na ně jistým způsobem zvykl. A ač je mu teprve čtrnáct, naučil se s nimi žít. Před půl rokem se dokonce odvážil jít do pořadu Jana Krause Uvolněte se, prosím, kam se bojí i mnozí politici a hvězdy šoubyznysu. Nevedl si na čtrnáctiletého kluka špatně. I když se o něm sem tam píše nepříliš lichotivě (že je moc hubený, že z něj mámin bývalý manžel Noid udělá alkoholika a podobně), zvládá to celkem v pohodě.

Jak je na tom Artur?

To syn Ivety Bartošové se začal na stránkách novin objevovat mnohem později, ale dnes má dětství, které mu asi nezávidí vůbec nikdo. Za zájem o jeho osobu totiž nemůže ani fakt, že má slavnou mámu, ale spíš že mezi jeho mámou a tátou zuří válka, kterou „někdo“ třetí rád ventiluje přes média. Třeba se s tím Artur jednou vyrovná, ale v první řadě by rozum měli dostat oba rodiče. Nebo se zase všechno hodí na zlý bulvár?