Další z klanu

Kdo čekal, že děti Kim Kardashian budou chodit v oblečení ze sekáče jako dvojčata Sarah Jessicy Parker, žije mimo realitu. Samozvaná celebrita se vyžívá v luxusu a její nejstarší dcera North je perfektním pokusným králíčkem. Nosí pravé kožichy, drahé šperky a v pouhých pěti letech propadá podpatkům a rudé rtěnce. Její šatník přetéká tou nejluxusnější módou, nosí ikonické kabelky od Prady a Balenciagy a bot od Manola má nepočítaně. V podobném duchu vychovává dceru Stormi i Kimina sestra a nejmladší dolarová miliardářka Kylie Kardashian. Kočárek od Fendi a třpytky, až přechází zrak.

Konečně holka

Victoria Beckham vždy toužila po holčičce a na čtvrtý pokus si svůj sen splnila. Celá rodinka má k módě nebezpečně blízko. Victoria je úspěšnou módní návrhářkou a ikonou, její muž David už dávno vyměnil fotbal za kampaně a večírky s Gordonem Ramsaym. Brooklyn se věnuje profesionální fotografii, Romeo a Cruz jsou hvězdami značky Burberry. Malá Harper nosí šaty nejvyhlášenějších světových značek a cizí jí není pravá kožešina, hedvábí ani kašmír. Tak vypadá skutečná posedlost módou.

Okázalost vpřed

Beyoncé a její muž Jay-Z si vymodlenou dcerku skutečně hýčkají. Vkus jedinečné zpěvačky je nenapodobitelný, divě sedne jako ulitý. Malé slečně Blue Ivy ale její úporná snaha přežít mezi démanty, volány a přeslazenými šatičkami spíš škodí. Povýšený výraz, afektovaný tón a sekýrování osobních stylistů bývá hitem internetu. Svou matku napodobuje a často navštěvují akce v podobných outfitech, užívají si společné líčení i nákupy, kdy jde vkus stranou a záleží jen na cenovce.

Ostatní smrtelnice prožily dětství v ošoupaných manšestráčkách a jak jim to dnes sekne!