Někdo si může říci, že je to pěkná nespravedlnost, protože tyto děti slavných mají skutečně všechno - peníze, slávu a krásu. Holt to vypadá, že kariéra snů a úspěch je napsán už v rodokmenu. U těchto potomků slavných to rozhodně platí.

Co Kafe.cz zjistilo, tak některá z těchto dítek se již pokoušejí v Hollywoodu coby herečky a herci či modelky a modelové prosadit. Uvidíme, zda jim jejich slavní rodiče ušlapou cestičku, nebo si své místo na slunci vydobydou sami. To ukáže až čas. Podívejte se do galerie, kdo tedy podle Kafe.cz vyhrál "genetický jackpot".

Scott Eastwood ... matka: letuška Jacelyn Reeves otec: herec a režisér Clint Eastwood

Scott (celým jménem Scott Clinton Reeves) se narodil 21.března 1986 v Carmelu. Vyrůstal ale s matkou a mladší dcerou na Hawaii. V roce 2008 vystudoval Loyla Marymount University v Los Angeles. Kromě toho, že jde ve stopách svého otce, pracuje i jako model. Svou hereckou kariéru zahájil v roce 2006 filmem Vlajky našich otců a od té doby si zahrál ve třiadvaceti dalších filmech a seriálech. Naposledy to byla hlavní role ve filmu Mercury Plains.

Lily-Rose Depp ... matka: herečka a zpěvačka Vanessa Paradis otec: herec Johnny Depp

Lily-Rose (celým jménem Lily-Rose Melody Depp) se narodila 27.května 1999 v Paříži. Věnuje se modelingu a herectví. Stala se novou tváří kampaně Pearl Eyewear a stejně jako její matka i parfému Chanel No.5. Před kamerou se již objevila opakovaně - např. ve filmu Yoga Hosers a Planetarium vedle Natalie Portman. Dokonce již byla nominována na cenu César pro nejslibnější herečku.

Jack Quaid ... matka: herečka Meg Ryan otec: herec Dennis Quaid

Jack (celým jménem Jack Henry Quaid) se narodil 24.dubna 1992 v Los Angeles. Věnuje se především herectví, které i vystudoval na Tisch School of the Arts v New Yorku. Ovšem v roce 2012 vydal i knihu The Solvit Kids. V tom samém roce debutoval coby herec ve filmu Hunger Games. O rok později se objevil i v pokračování Vražedná pomsta. Nejnověji předvádí svůj herecký talent v televizním seriálu Vinyl.

Lily Collins ... matka: Jill Tavelman otec: muzikant Phil Collins

Lily (celým jménem Lily Jane Collins) se narodila 18.března 1989 v Guildfordu. Vystudovala žurnalistiku a kromě modelingu se věnuje herectví. Po epizodních rolích, za něž ale v roce 2008 vyhrála cenu Young Hollywood Award, si v roce 2010 zahrála v dramatu Zrození šampiona. V roce 2011 se objevila ve filmu Kazatel a rovněž si zahrála hlavní roli ve filmu Bez dechu. O rok později získala roli Sněhurky a naposledy byla k vidění v roce 2016 v hlavní roli ve filmu To the Bone.

Max Irons ... matka: herečka Sinéad Cusack otec: herec Jeremy Irons

Max (celým jménem Maximilian Paul Diarmuid Irons) se narodil 17.října 1985 v Londýně. V roce 2008 vystudoval Guildhall School of Music & Drama, ale kromě herectví se věnuje i modelingu. Působil pro společnosti Burberry a Mango. Před kamerou se nejvíce zviditelnil v roce 2011 rolí Henryho v romantickém fantasy thrilleru Červená Karkulka. Poté si zahrál v několika epizodách TV seriálu Bílá královna a ve filmech Klub výtržníků a Dáma ve zlatém.

Georgia Jagger ... matka: modelka Jerry Hall otec: zpěvák Mick Jagger

Georgia (celým jménem Georgia May Ayeesha Jagger) se narodila 12.ledna 1992 v Londýně. Svou kariéru modelky odstartovala v 16 letech a ve svém portfoliu má ty nejlepší značky jako Miu Miu, Chanel, Versace, Hudson Jeans nebo Vivienne Westwood. Společně s matkou se objevila i v kampani pro značku H&M nebo Sunglasses Hut.

Ronan Farrow ... matka: herečka Mia Farrow otec: režisér Woody Allen

Ronan (celým jménem Satchel Ronan O´Sullivan Farrow) se narodil 19.prosince 1987 v New Yorku. Vystudoval práva a v letech 2001 až 2009 se stal mluvčím UNICEF pro mládež. Pracoval coby vládní poradce pro Baracka Obamu i pro Hillary Clinton. Měl vlastní show v televizi a rovněž píše eseje. V únoru 2014 získal Cronkite Award. V roce 2013 rozvířila Mia Farrow spekulace, že je jeho otcem Frank Sinatra, ale Sinatrova dcera to odmítá.

Daisy Lowe ... matka: módní návrhářka Pearl Lowe otec: zpěvák Gavin Rossdale

Daisy (celým jménem Daisy Rebecca Lowe) se narodila 27.ledna 1989 v Londýně. S modelingem začala velmi brzy - už ve dvou letech. Ale coby skutečnou obživu si toto povolání vybrala v 15. Od té doby se prochází po mole (např. pro Vivienne Westwood či Karla Lagerfelda pro Chanel) a objevuje se v řadě prestižních magazínů (Vogue, W, Playboy či Harper´s Bazaar).

Rafferty Law ... matka: herečka Sadie Frost otec: herec Jude Law

Rafferty se narodil 6.října 1996. Tento krasavec se věnuje modelingu, herectví, ale nejvíce hudbě. Poprvé se po mole procházel během DKNY Men & Esquire show v Londýně v červnu 2014. Střihnul si i miniroličku se svým otcem ve filmu Repo Men. Ale náplní jeho života je prý hudba. Hraje na kytaru, klavír, basu, bicí a klávesy. Chvíli působil v kapele Dirty Harrys.

Ireland Baldwin ... matka: herečka Kim Basinger otec: herec Alec Baldwin

Ireland (celým jménem Ireland Eliesse Baldwin) se narodila 23.října 1995 v Los Angeles. Slyne nejen krásou, ale i poměrně vysokou postavou (měří 188 cm) a kůží barvy slonoviny. Už v roce 2013 podepsala smlouvu s IMG Models a poté se objevila na řadě přehlídek a na stránkách mnoha časopisů (W, Vanity Fair nebo Elle). V roce 2013 rovněž debutovala ve filmu Grudge Match, kde hrála mladší verzi postavy Sally, kterou ztvárnila Kim Basinger.

Romeo Beckham .. matka: zpěvačka Victoria Beckham otec: fotbalista David Beckham

Romeo se narodil 1.září 2002 v Londýně. Ale umí velmi dobře španělsky, protože se do země pomerančů s rodiči v jeho necelém roce přestěhovali. Synek fotbalové legendy začal s modelingem už v deseti letech, kdy se objevil v kampani pro britského módního giganta Burberry a další nabídky se pak jen hrnuly. Za svou modelingovou kariéru si již vydělal přes 500 milionů liber.

Kendall Jenner ... matka: televizní hvězdička Kris Jenner otec: atlet Bruce Jenner

Kendall (celým jménem Kendall Nicole Jenner) se narodila 3.listopadu 1995 v Los Angeles. I když ji mnozí kvůli učinkování v televizní reality show Keeping Up with the Kardashian odsuzují, nemůžeme jí upřít, že je opravdu krásná a její hvězda na poli modelingu stoupá. Stala se ambasadorkou pro Seventeen Magazine a předvádí pro Victoria´s Secret, Marc Jacobs a Givenchy.

Jack Kilmer ... matka: herečka Joanne Whalley otec: herec Val Kilmer

Jack se narodil 6.června 1995 v Los Angeles. Zkouší se věnovat hudbě a modelingu. Stal se modelem pro Saint Laurenta. V roce 2013 se rovněž objevil ve filmu Paolo Alto. A jeho podání třídního oblíbence Teddyho nadchlo kritiky. Baví jej surfování a skateboarding.

Dylan Penn ... matka: herečka Robin Wright otec: herec Sean Penn

Dylan (celým jménem Dylan Frances Penn) se narodila 13.dubna 1991 v Los Angeles. Prosadila se na poli modelingu a rovněž se věnuje herectví. Fotila pro mnoho časopisů např. Playboy, Maxim, Treats, GQ, W nebo Elle. Před kamerou se objevila v menších rolích v nezávislejších snímcích. Díky své vnadné postavě se stala tváří značky Gap nebo Ermano Scervino.

Dylan Brosnan ... matka: novinářka Keela Shaye Smith otec: herec Pierce Brosnan

Dylan (celým jménem Dylan Thomas Brosnan) se narodil 13.ledna 1997 v Los Angeles. V mládí byl trochu cvalda, ale jako puberťák se pořádně vytáhl a začal se věnovat modelingu. Coby model debutoval jako tvář pánské kolekce Saint Laurent v roce 2014 a nyní se velmi často prochází po molech v kampani pro Burberry. Studuje film v Kalifornii a věnuje se i hudbě.

Dakota Johnson ... matka: herečka Melanie Griffith otec: herec Don Johnson

Dakota (celým jménem Dakota Mayi Johnson) se narodila 4.října 1989 v Austinu. Tato dívka jde v rodinných šlépějích. Za sebou má už pěknou řádku , menších či větších filmových rolí. Nejvíce ji zviditelnila hlavní role ve filmu Padesát odstínů šedi. Rovněž se věnuje modelingu. O ten se začala zajímat již ve 12, kdy fotila pro Teen Vogue. Od roku 2008 předváděla oděvy pro firmy Mango či Wish.

Kaia Gerber ... matka: supermodelka Cindy Crawford otec: podnikatel Rande Gerber

Kaia se narodila 3.září 2001 v Los Angeles. Tato krásná puberťačka se již objevila v kampaních pro mnoho módních domů a má slušně našlápnutou kariéru modelky. V 10 letech například byla k vidění na fotografiích pro Versaceho. Zahrála si rovněž ve filmu. Debutovala roličkou ve filmu Sister Cities.

Frances Bean ... matka: hudebnice Courtney Love otec: zpěvák Kurt Cobain

Frances (celým jménem Frances Bean Cobain) se narodila 18.srpna 1992 v Los Angeles a s matkou, která se potýkala s drogami, neměla zrovna lehké dětství. Zpívá, věnuje se modelingu (v lednu 2017 se stala tváří kampaně jaro/léto pro Marc Jacobs) a rovněž píše a maluje moderní umění (poprvé svá díla představila v červenci 2010 v galerii La Luz de Jesus pod pseudonymem Fiddle Tim).

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!