Demi Moore se prosadila již v osmdesátých letech a během krátké doby se vypracovala mezi nejlépe placené hvězdy Hollywoodu.

Moore ale nebyla vždy „dokonalá“, v dětství trpěla šilhavostí, a proto nosila pásku přes oko, dokud nebyl problém chirurgicky odstraněn.

V roce 1979 potkala herečka svého prvního manžela, hudebníka Freddyho Moorea. Rozvedli se po šesti letech, Demi si ale nechala jeho příjmení.

Osudovou láskou Demi Moore byl Bruce Willis. Setkali se v roce 1987 a po pouhých dvou měsících měli svatbu. Dvojice má společně tři dcery, Rumer, Scout LaRue a Tallulah Belle. Manželství vydrželo jedenáct let, poté žil Willis od rodiny odděleně a v roce 2000 se definitivně rozvedli.

Nevěrný Ashton z ní udělal milovnici žen?

Tři roky poté se partnerem Demi Moore stal o patnáct let mladší Ashton Kutcher. Partneři se vzali v roce 2005, a později začala herečka dokonce používat manželovo příjmení.

Bouřlivý vztah nakonec také nevydržel a Kutcher šest let po svatbě Moore opustil. Herečka pak zpětně přiznala, že přišla o miminko. Potrat v šestém měsíci těhotenství pro ni byl velikou tragédií. V požehnaném stavu byla v roce 2004, s Ashtonem Kutcherem čekali dceru. Podle Moore byl toto zárodek rozpadu jejich vztahu.

O svém soukromí v posledních letech Demi Moore raději veřejně příliš nehovoří, podle všeho už ale několik let randí s 44letou srbskou stylistkou Mashou Mandzuka.

Jak šel čas s Demi Moore a na její vlasové proměny se můžete podívat v naší galerii. Hereččiny nejnovější fotky vás ale nejspíš překvapí, podle fanoušků připomíná spíš Jokera než s grácií stárnoucí sexsymbol!