Zpěvačka Dara Rolins v sobotu 28. ledna odzpívala v O2 areně svůj dosud největší koncert, který si nadělila ke svým 50. narozeninám. Při řádění na pódiu ji doprovodila celá řada dalších známých osobností, se kterými si Dara zazpívala své největší hity. Zvláště ale dva hosté zaujali publikum nejvíce.

Nadaná po mamince

V jednu chvíli se na pódiu po boku Dary objevila její čtrnáctiletá dcera Laura, která si společně s maminkou zazpívala dvě její písně – Zákon a Stále dokola. A Laura dokázala, že po Daře zdědila obrovský pěvecký talent. Její výkon všichni chválili a ze společného vystoupení matky a dcery byli dojatí.

Překvapení večera

Možná ale ještě větší rozruch vzbudil expartner Dary Rolins Patrik Vrbovský, který se taktéž objevil na pódiu, aby zpěvačku doprovodil při hitu Party DJ. Dara a Rytmus spolu randili sedm let, v roce 2018 se rozešli, a i když oba tvrdili, že rozchod proběhl vzájemnou dohodou a zůstávají nadále přáteli, realita vypadala docela jinak. „Patrik v jednu chvíli nabyl dojmu, že vše, co bylo mezi námi, musí popřít. Začal mazat naše společné fotky i písničku z YouTube, kterou složil pro mě a pro Lauru,” postěžovala si v roce 2019 Dara v rozhovoru pro Blesk a bylo jasné, že mezi expartnery panuje zlá krev.

Přítomnost Rytmuse na Dařině koncertu tak naprosto všechny zaskočila. Ukázalo se ale, že na různé neshody oba zapomněli. „Jsou tady všichni, které respektuji a nějakým způsobem patřili a patří do mého života,” řekla do mikrofonu Dara, zatímco se dívala na Rytmuse. Raper pak své expartnerce pogratuloval ke krásnému koncertu a popřál jí vše dobré. „Děkuju ti za všechno, že se o nás všechny staráš, a přeju ti lásku a zdraví,” vzkázal na pódiu Daře.

Související články