Populární slovenská zpěvačka Dara Rolins se konečně může věnovat tomu, co má nejraději. Po velkém rozvolňování se totiž mohla vrhnout na koncertování a po delší odmlce opět bavit a rozveselovat své fanoušky. Při jejím posledním koncertu ovšem nešlo ani tak o ni samotnou, jako spíše o dvojici zamilovaných, kteří si během svého velkého dne po dlouhých letech konečně řekli své „ano“!

Obrovské nadšení

Dara Rolins svou práci zkrátka zbožňuje a možnost roztančit svatebčany jí rozhodně udělala velkou radost. „Vždy, když dohrajeme, ještě v šatně kecáme a během pobíhání v podprdách probíráme vystoupení. Atmošku, lidi… To dnešní bylo kouzelné o to víc, protože šlo o svatbu dvou hrdliček, které si po 12 letech řekly své ‚ano‘,“ napsala ve svém příspěvku na Instagramu zpěvačka.

„Podle toho, jak vypadali, začali randit asi tak ve dvanácti,“ smála se ještě Dara. „Miluji svoji práci. To, že se při mé hudbě lidé smějí, pláčou, tančí, objímají a říkají si ‚ano‘,“ dodala zpěvačka, která byla ze svatby nadšená.

Pracovních nabídek má víc než dost

Po zrušení nejrůznějších opatření v rámci šíření koronaviru se Dara naplno vrhla do práce, která jí nesmírně chyběla. O tom svědčí i fakt, že zpěvačka byla zvyklá poslední den v týdnu nepracovat a věnovat se hlavně svým blízkým. Nyní pro ni však neděle nehraje žádnou roli. „V neděli hrajeme minimálně. To ne, že bychom vyloženě nechtěli, ale tento den býval zpravidla den, kdy jsme po rozlítaném víkendu, který nám občas začínal už ve čtvrtek, nedělali zaslouženě nic! Patřil rodinné pohodě, primárně horizontální poloze, lenošení u filmu, znáte to,“ vysvětlovala Dara na Instagramu.

„V této době je ale tolik věcí jinak, než jsme byli zvyklí. I když toto je právě ta výjimka, kdy nám to vůbec nevadilo. Užili jsme si každou minutu. Hlavně díky vám,“ svěřila se ještě fanouškům, jak si vystoupení užívá.