Jeden za druhým

Dana Batulková je známá především jako divadelní herečka. Po absolvování pražské DAMU začínala v Kladně a v Mladé Boleslavi. Od roku 2008, kdy se objevila v úspěšném sitcomu Comeback s Martinem Dejdarem (55) a Tomášem Matonohou (49), střídá jeden seriál za druhým - Gympl s (r)učením omezeným, Ordinace v růžové zahradě 2, Ohnivý kuře a Slunečná.

Muži

Po rozvodu z roku 2003 s hercem Davidem Prachařem (61), který jí utekl za éterickou Lindou Rybovou (44), dávala vinu za krach manželství jen jemu. Postupně se ale objevují skutečnosti, které dokazují, že ani Batulková nebyla světice a na přelomu tisíciletí žila s bývalým divadelním režisérem Jankem Uhrinem.

Nyní se se svým bývalým manželem potkává často, natáčí spolu seriál Slunečná. Kvůli dětem, Jakubovi a Marianě, udržují dobré vztahy, ale na omluvy a přátelství to nevypadá. Nedávno se Prachař vyjádřil na konto Batulkové jasně: „Tvrdí, že má moc rád, když mi není dobře a jsem taková skleslá, protože se najednou cítí mnohem mladší.“

Děti

Herečka pochází z ochotnické rodiny. Když se rozhodovala mezi DAMU a studiem jazyků, sami rodiče ji v herectví podpořili. Stejným směrem vede i své děti. Věří, že na svět přichází "hotové" a je třeba naučit je jen trošce morálky a slušného chování. Zatímco Jakub se životem protlouká bez problémů a na co sáhne, to se mu daří, Mariana se po několikaměsíční zkušenosti v USA snaží prosasdit jako zpěvačka.

Tanečnice

V roce 2008 kývla na nabídku České televize a Jan Onder z ní vykřesal všechnu energii a dokázal, že tělo padesátnice nezná hranic. Dotančili spolu až na samotný vrchol a vyhráli třetí řadu StarDance. Dodnes mají spoustu nabídek na předtančení a vystoupení.

Omyl?

V roce 2014 se stala zastupitelkou pražské čtvrti Koloděje. Její působení ale trvalo jen dva roky. Původní záměr byl jasný - podpořit starostu. V žádném případě nepočítala s tím, že by se mohla dostat do nejužšího výběru. A v této roli se necítila svá. Na svá práva a povinnosti coby občana ale nezapomíná.