Cestu do továrny na sny jí otevřelo vítězství v soutěži krásy v rodném Memphisu, kterou vyhrála coby šestnáctiletá v roce 1966. Porotu zaujala nejen zjevem, ale také nezvyklým křestním jménem. Šlo o vynález jejího tatínka Billa, obchodníka s domácími spotřebiči. Dceru pojmenoval po sobě a svém otci, který se jmenoval Cy.

Rande s hvězdou

Když se Cybill v roce 1970 objevila na obálce prestižního módního časopisu, všiml si jí režisér Peter Bogdanovich. O jedenáct let mladší dívku obratem obsadil do svého filmu Poslední představení a zároveň z ní udělal svou milenku. Následovaly další dva společné a povedené filmy, které Cybill otevřely cestu do slavného dramatu Taxikář, kde si zahrála s Robertem De Nirem.

V pamětech vzpomínala, že dala slavnému herci košem a on s ní mimo natáčení nepromluvil ani slovo. Stejně dopadly i její námluvy s Jackem Nicholsonem. Cybill si s ním domluvila schůzku jen proto, aby partner Bogdanovich žárlil, a na poslední chvíli ji zrušila. Na podobné jednání nebyl proslulý proutník zvyklý a jeho reakce byla více než podrážděná.

V roce 1978 vztah s Bogdanovichem definitivně zkrachoval. Dlouhá léta ho provázely nevěry na obou stranách, Cybill se třeba spustila s Elvisem Presleym nebo Jeffem Bridgesem, s nímž hrála ve svém prvním filmu.

Hádky a rozvody

Nakonec s pláčem zavolala mamince, že se vrací do Memphisu. Záhy si zde vzala prodejce aut Davida Forda a v roce 1979 mu porodila dceru Clementine. Manželství ale vydrželo jen čtyři roky, Cybill to táhlo zpět do záře reflektorů. V roce 1985 se dočkala role v krimiseriálu Měsíční svit. Jejím partnerem byl tehdy neznámý Bruce Willis. Cybill si myslela, že bude hlavní hvězdou, ale velmi se spletla. Není žádným tajemstvím, že hádky ústřední dvojice byly hrané jen napůl. I díky tomu měl seriál mimořádný úspěch a natáčel se pět let. Cybill se přesto nechala slyšet, že ta role je za trest.

V té době se jí navíc hroutilo další manželství. V roce 1990 se po třech letech rozvedla s chiropraktikem Brucem Oppenheimem, s nímž v roce 1987 přivedla na svět dvojčata Cyruse a Molly. A aby neštěstí nebylo málo, lékaři jí na zádech objevili zhoubný melanom. Nakonec se ho podařilo bez následků odstranit, takže se Cybill může stále věnovat herectví a udivovat pěstěným zevnějškem. Brzy se navíc možná dočkáme její třetí svatby. Od roku 2012 je zasnoubená s dlouholetým přítelem, obchodníkem se šperky Andrejem Nikolajevicem.