Fran Drescher (62)

Fran Drescher se narodila v roce 1957 do židovské rodiny. Svůj komediální talent poprvé ukázala díky malé roli v Horečce sobotní noci. Nikdy nebyla vybíravá a s nadšením přijímala i menší nabídky. Všimli si jí tak mnozí producenti a v roce 1993 jí budoucí manžel Peter Marc Jacobson napsal roli téměř na míru. Jako bláznivá chůva tří dětí se stala nezapomenutelnou. Díky jedinečnému newoyrskému akcentu a "nosovému" smíchu se velice dobře zapsala i u dabingu. Na přelomu tisíciletí si dala od herectví pauzu, rozvedla se a bojovala s rakovinou děložního čípku. Na výsluní se vrátila díky pořadu Living with Fran.

Madeline Zima (34)

Madeline Zima si už jako batole zahrála v televizní reklamě. Pak ale "vymetala" jeden seriál za druhým - od Chůvy k pohledání po Hrdiny, Californication, Chirurgy nebo Gilmorova děvčata. Za svůj herecký um získala spoustu nominací, ale trofeje se nikdy nedočkala. I tak dosáhla vedle svých sester, které se snaží také prosadit jako herečky, největších úspěchů.

Charles Shaughnessy (64)

Brit Charles Shaughnessy se narodil do herecké rodiny, ale dlouho vzdoroval a vystudoval práva v Cambridgi. Nakonec ho ale jeho komediální talent, který dostal do vínku, přemohl a vrátil se ke hraní. Ještě před legendární rolí Maxvella Scheffielda v sitcomu Chůva k pohledání, kde neodolal Fran Drescher, se osm let objevoval v seriálu Tak jde čas. V roce 1983 potkal vyvolenou ženu Susan Fallender a má s ní dvě dcery. Prošedivěl, kariéru právníka pověsil na hřebík a sbírá jeden úspěch a ocenění za druhým.

Daniel Davis (73)

Herec Daniel Davis se narodil ve Spojených státech amerických už v roce 1945, ale diváky dokáže velmi dobře oklamat. Umí popřít svůj původ a hrát s téměř dokonalým britským přízvukem. Tomu nahrává i jeho velmi uhlazený vzhled a účes, který odolává všem povětrnostním podmínkám. Dlouhé roky byl nekorunovaným králem epizodních rolí a opřít se mohl jen o úspěch v seriálu Texas. Zlom přišel v roce 1993 s rolí Nalise v Chůvě k pohledání. Filmování už se nadobro vzdal, ale občas přijme zajímavou roli na Broadwayi. Jako Antonio Salieri nebo Oskar Wilde je totiž nenahraditelný.

Lauren Lane (58)

Role v seriálu Chůva k pohledání byla pro Lauren spíš jen přestupní stanicí. Narodila se v Texasu a po šesti letech strávených před kamerou se tam zase vrátila. Vystudovala výtvarné umění a konzervatoř v Kalifornii, ale herectví jí nakonec k srdci nepřirostlo a dnes žije s manželem Davidem Wilkinsem a dcerou Kate v texaském San Marcu, vyučuje na univerzitě a čas "marní" u navrhování kabelek.

Na další herce z úspěšného sitcomu a jejich proměny se podívejte do galerie.