Charlotte Gottové je neuvěřitelných 15 let. Je velká škoda, že se její tatínek tohoto důležitého okamžiku, kdy se z dívenky pomalu stává žena, nedočkal. Jistě ale svou milovanou holčičku, s níž nazpíval legendární píseň Srdce nehasnou, seshora pozoruje a je na ni právem pyšný.

Na rozdíl od svých starších nevlastních sester se totiž dvě holčičky, které měl v pozdním věku s manželkou Ivanou Gottovou, žádných rebelií prozatím nedopouští. Zato taková Dominika Gottová už neví, jak na sebe upozornit. Neustále nastupuje do léčeben a zase z nich utíká, nadává svému Timovi a zase se k němu vrací, slibuje a zase sliby porušuje. Snad Charlotte a Nelly takové nebudou a tatínek se nebude obracet v hrobě.

Rozvíjel dceřin talent

U dvou nejmladších dcer se Karel snažil, aby rozvíjely svůj talent. Za zpěvákova života to plnily. Charlotte hodně zpívala, Nelly zase měla vlohy ke sportům a tanci. Teď se ale dlouhou dobu o jeho dcerách nic neví. Po Gottově smrti se Ivana skryla za hradbu mlčení a kromě několika statusů na Facebooku o sobě ani svých dcerách nedává nic vědět.

Příliš sdílná však nebyla rodina ani předtím. Dívky sice mohly vystupovat, ale bavit se s médii nesměly. Byly pod drobnohledem matky Ivany. Gott je samozřejmě v umělecké kariéře podporoval, když už mu to nevyšlo ani s jednou z ostatních dcer. Věděl, že je Charlotte na jevišti skvělá, a přál si, aby šla cestou herectví. Věděl, že má talent.

Duet Srdce nehasnou

„Obě holčičky jsou velmi talentované, nemají zábrany, což je důležité. Nelly je talentovanější spíše na sportovní výkony, gymnastiku a tanec, ale doma také zpívá. U Charlottky bych byl rád, kdyby se věnovala herectví. Jsem přesvědčen o tom, že to v ní je,“ řekl pro Aha! za svého života.

Charlottin talent ukázal i duet Srdce nehasnou, který s Karlem nazpívala. Bohužel už toho více nestihli, protože Gott podlehl rakovině. Od té doby není po veřejných vystoupeních jeho dcer ani vidu, ani slechu. A to je škoda. Chtělo by to, aby Ivana respektovala Karlovo přání a minimálně Charlotte v uměleckém rozvoji podporovala. Uvidíme, jak se zachová a kam kroky její dcery povedou.