Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tak si dneska řekněme něco o nových Českých Miss.

Chceš být královna? Tak to ne!

O bulváru se říká, že je zlý, vlezlý, netaktní a bůhví co ještě. Ale co byste řekli na to, že už po zveřejnění jmen finalistek České Miss se začnou ozývat lidé z jejich okolí, kteří na ně chtějí něco napráskat? Aniž by věděli, že ta která dívka vůbec něco vyhraje! O letošní vítězce Ivetě Lutovské už například všichni od kamaráda z její rodné Třeboně dopředu věděli, že se živila jako hosteska na diskotékách, kde se prý promenovala v sexy oblečcích. Do toho někdo rozeslal do redakcí Ivetiny fotky z přehlídky spodního prádla, kde byla vidět její prsa. Stejně se samozřejmě činili i „kámoši“ dalších dívek…

Nedělejte se lepší!

Iveta Lutovská měla vlastně smůlu, že vyhrála. Zatímco u ostatních byly pikantní informace po finále celkem bezcenné, u ní samozřejmě nakonec vylezly na světlo. A zatím zdaleka ne všechny! Na druhou stranu by Iveta (a to platí pro všechny budoucí missky) ze sebe neměla dělat světici. Její povídačky o tom, jak nikdy neukázala a také nikdy neukáže ani kousíček svého těla, jsou přece legrační. Kdo se nechce ukazovat, nemůže pracovat jako modelka. Tělo ukazují i Eva Herzigová, Hana Soukupová a další hvězdy modelingu. Je to jejich práce! Stejně jako je prací bulvárních novinářů zveřejňovat pikantní informace, které čtenáře zajímají. Prostě dělat se lepšími, než jsme, se nevyplácí. Nikomu!