Zpěvačka Martina Pártlová zřejmě nemohla narazit na toho pravého. Povedlo se jí to až v pozdějším věku, takže se maminkou stane až v jedenačtyřiceti letech. „Bude mít toho nejlepšího tátu na světě a mamka se bude taky snažit, přísahám,“ napsala Pártlová na Instagram.

Nikol Štíbrová oznámila těhotenství o něco dříve. Po chvíli přestala tajit i pohlaví miminka. „Takovej ten den, kdy se dozvíte, že budete mít doma chlapy tři,“ napsala ke snímku, kde odtajnila, že čeká syna.

Velkým bříškem se může pyšnit i moderátorka Zorka Hejdová. „Máme jedno malé/velké tajemství... i když... měli jsme… čekáme miminko,“ zveřejnila u fotografie na Instagramu, kde jí bříško hladí manžel Míra Hejda. Sama přiznala, že třicítka pro ni byla milníkem, a nastal tak ten správný čas stát se matkou.

Maminkou se stane také Monika Leová. „Už vím, co mi bude na těhotenství chybět (prsa to nejsou) – že nemusím při focení zatahovat břicho,“ vtipkuje modelka na sociální síti.

Sotva Ornella porodila syna Svena, už zase otěhotněla. Josef Kokta bude mít na stará kolena čtyři děti. Celkem třetí čeká s Ornellou.

„Relaxovala bych, ale práce mě baví. Třetí těhotenství je pro mě rozhodně to nejtěžší, a to tedy hlavně fyzicky. Kdo tedy může, fakt neodkládejte těhotenství a děti. Tohle prožívat po 30 nebo ještě později, byla bych asi už jen na součástky. Jestli máme jméno nebo víme pohlaví? Nevím ani jedno z toho,“ informuje veřejnost Ornella.

Další maminkou na seznamu je Veronika Kašáková. „Moje srdce pod srdcem, druhé po mém boku,“ zveřejnila modelka u snímku s partnerem a rostoucím bříškem.

Těhotná je i modelka Karolína Kurková nebo moderátorka Emma Smetana. Ta čeká dítě s partnerem Jordanem Hajem. Z miminka, které zanedlouho Smetana porodí, rozhodně nemají strach. Už jsou totiž zkušenými rodiči, kteří spolu vychovávají dceru Lennon.

Za Smetanou rozhodně nezaostává ani kolegyně z branže. Brzy porodí také moderátorka Katka Říhová.
„Začíná to všechno dost bolet, co vám budu povídat. Aby taky ne. Podle mých matematických výpočtů s sebou tahám navíc už tak 10 dvoulitrovek Coca-Coly,“ dělá si na Instagramu legraci Říhová.

„Ty kosti na to snad nejsou zvyklý nebo co. Nejhorší je sedět a pak vstát a snažit se jít! Taky se už půl roku dusím těhotenskou rýmou a nevím, kdo mi to nakukal, ale zářivá pleť taky vypadá jinak. A nesmíme zapomenout na ty roztomilý buřtíky, co teď používám místo kotníků,“ dodala se smíchem moderátorka.