Snímky slavných, které vám představujeme, vznikly v době, kdy je sláva ještě úplně nesemlela a oni byli “normální“… Bohužel, život na výsluní s sebou nese i mnoho negativního a ne každý je schopen tlak, kterému je neustále vystaven, ustát.

Mnoho z celebrit z našeho výčtu tak spáchalo sebevraždu nebo zemřelo předčasně vlivem braní drog či nezměrnému holdování alkoholu.

Podívejte se, jak to vypadá, když si princezna Leia s otcem vyrazí na pláž, nebo zjistěte, že Cindy Crawford byla kdysi krásnější než její dcera, která je dnes hvězdou přehlídkových mol. Zajímavé je také vidět proměnu Stephena Kinga z fešáka po boku své manželky až po vtipálka stojícího svým invalidním vozíkem na čísi noze. Úžásným zjištěním jistě je, kolik podob měl David Bowie, dnes by se svými unisex převleky a make-upem byl hvězdou Instagramu! Věděli jste, že Kurt Cobain měl rád kočky? Podívejte se do galerie! Drew Barrymore je dnes spořádaná mamina, vy ale můžete nahlédnout do jejího nejtemnějšího období plného drog, cigaret a sexu.

A tohle si musíte pustit. Budete plakat!

Zdroj: Youtube

http://people.com/babies/celebrity-baby-names-disney-inspired/