Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov k jednomu známému manželskému páru.

Mirka Čejková: Našla svého pravého?

Kdysi velmi oblíbená moderátorka Mirka Čejková už prožila řadu životních kotrmelců. Po dvou nevydařených manželstvích, z nichž má tři děti, se v prosinci 2005 provdala za kontroverzního podnikatele Marka Víta. Sňatek se odehrával ve věznici, kde si Vít odpykával osmiletý trest za podvody. Když byl loni v dubnu její manžel propuštěn na podmínku, byla Mirka na vrcholu štěstí. „Jsem nejšťastnější ženská na světě! Konečně mám svého chlapa doma a mohu se o něj starat,“ uvedla. A opravdu, pořád to vypadalo, že ti dva patří k ideálním párům. Manželský slib dokonce znovu stvrdili na přelomu roku v brazilském Rio de Janeiru. Ale už měsíc na to začalo šuškat, že to u nich doma zas tak báječně neklape…

Krize u dvou Beranů

Tyto informace oba manželé tvrdošíjně popírali, až tento týden přišly hned dva překvapivé zvraty. Jeden den se totiž Marek Vít před novináři prořekl, že s Mirkou už nemůže žít, protože by to nevydržel ani světec, a že plánuje rozvod. Druhý den na to ale situaci oficiálně bagatelizoval s tím, že vlastně šlo o pouhé nedorozumění. Prý jsou oba s Mirkou horké hlavy (oba se narodili ve znamení Berana) a konflikt byl unáhlený a vlastně úplně nesmyslný. Kde je pravda?

Co se doma uvaří…

I když na obrazovce Mirka Čejková působila vždy velmi vyrovnaně, při osobním styku jakoby z ní vyzařoval jistý neklid. Lze tedy uvěřit, že ve vztahu s ní může docházet k okamžitým, i poměrně drsným rozkolům, které se ale záhy vyřeší, a vše je zapomenuto. Buď jak buď, mediálně známé páry by se v takovém případě měly držet pořekadla „Co se doma uvaří, to se také doma sní“. Vyprávět, byť třeba v afektu, do novin o rozvodu a druhý den z toho dělat neškodnou historku z běžného manželského života, je vážně nepodařené. Každopádně, teď už nikdo (přes jakákoliv ujišťování) neuvěří tomu, že se u Čejkové a Víta přece jen neodehrává něco, čemu se říká manželská krize… A co si o tom myslíte vy?