Jiná

Charlotte Maria Pomeline Casiraghi je výraznou postavou monacké rodiny a zdárně tak sekunduje milované Grace Kelly. Po své babičce zdědila téměř andělskou krásu, ze které se mužům zastavuje dech. Působení v aristokratických kruzích pravidelně vyměňuje za noblesní akce v čele v vyhlášenou přehlídkou módní extravagance MET Gala a baví kotrmelci v osobním životě.

Pryč z Monaka

Narodila se v Monaku princezně Caroline a italskému obchodníkovi Casiraghimu. Ten bohužel zemřel při lodním neštěstí, když byly dceři čtyři roky. Prarodiče Rainier III. a Grace Kelly měly svých povinností dost, a tak princezna Caroline s dětmi utekla do nedaleké Francie a na několik let se před zraky veřejnosti ukryli ve městě Saint-Rémy-de-Provence.

Po vzoru dětí z vyšších společenských kruhů se Charlotte věnovala jezdectví a navštěvovala nejprestižnější školy v jižní Francii. Změna přišla až v roce 1999, kdy se její matka provdala za Ernsta Augusta V. a všichni se přestěhovali do Paříže.

Krásná a chytrá

Vnučka Grace Kelly je velmi často spojována s modelingem, ale sama tuto profesi kategoricky odmítá. Její vášní jsou koně a kampaně pro vyhlášené módní domy jako je Gucci, pro které by její sokyně vraždily a roky se snaží prodrat na vrchol, vnímá jen jako přilepšení.

Tváří i postavou by ale mohla směle konkurovat těm největším kráskám současnosti, což pravidelně oceňoval i nedávno zesnulý návrhář Karl Lagerfeld. Její výroky o inteligenci modelek jí ale dost podráží nohy. Mnohem spokojenější je v londýnských novinách The Independent, kde má dostatek prostoru. I když až nápadně často v kostýmku od Chanelu.

Pod pokličkou

Jen těžko se může Charlotte vyhnout vtíravým fotoaparátům a žít podle svého. Byla spojována s nespočtem vlivných mužů. Mezi prsty jí proplul Felix Wincler i Alexander Dellal. O 15 let starší francouzský herec Gad Elmaleh sice uskutečnil ambice založit s ní rodinu, ale slavná kráska dala přednost titulu "svobodné matky". Vrtochy stárnoucího seladona snášet nehodlala.

Jako poslední se do sítí chytil filmový producent Dimitri Rassam. Jeho jméno je nejčastěji skloňováno ve spojitosti s matkou, která si zahrála nezapomenutelnou bondgirl. Společně od října loňského roku vychovávají dítě a těší se z čerstvého manželství.